Stickerlar Hakkında

Selam arkadaşlar. 2017 model beyaz renk r25 sahibiyim. Stickerlar ile ilgili birkaç sorum var.
Öncelikle stok stickerları iz bırakmadan sökmek mümkün mü? Eğer değilse bu stickerların ufak bölümlerini farklı renk yapabilir miyim? Motorun rengi beyaz ağırlıklı ve stickerlarda sarı siyah renkler var. Jant şeridi ve ufak tefek dokunuşlar yapmak istiyorum fakat 4. bi renk eklemek çok abes olur. Sarı yaparsam da çok cırtlak olucak motor. Bu işlemi bu yüzden soruyorum. Ufak bölümlerini boyamaktan kastım da şu; sarı olan kısımları farklı bi renge çevirebilir miyim?
2. sorum şu. Arabalar için farların altına ve üstüne pençe stickerlar var. R25 de çift far olduğu için hoş durabilceğini düşündüm. Motosiklet için uygulanabilir mi bu acaba? Piyasada üretimini yapan yoksa da bi reklamcıda falan bastırabilir miyim? Ve tabi ki sizce nasıl durur? :) Cevaplarını bekliyorum

Her ne yaparsanız yapın sticker üzerine vernik atmadıkça bir süre sonra renk solması oluyor. Ben aracıma uygulamıştım, başta çok güzel görünüyordu sonra özellikle yazın berbat oldu.. O zaman da çok çirkin görünüyor. Bu yüzden ya kaliteli stickerlar yapıştırmak lazım ya da birkaç ayda bir değiştirmek lazım. Stock sticker üzerine vernik vurulduğu için çıkardıktan sonra sticker çıkan yer verniksiz kalıyor, sınır çizgisi ise ince bir çizgi şeklinde belli oluyor. Onu pasta yaparak eritebilirsiniz.. Bununla ilgili bir video vardı, kabaca anlatmış..
http://www.youtube.com/watch?v=MGJqXnSQ4gY

Son düzenleme:
Hatta bazen pasta dahi yeterli olmuyor, su zımparası ile girişip sonra da pasta cila ile kusur giderip parlatmak gerekebiliyor. Siz bir oto sanayiye gidip Oto boya yapan bir yerle konuşun. Oracıkta beş/on dakikada hallederler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar