Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok teşekkürler bilgilendirme için tekrardan. Tamir süreci bittikten sonrasını bende merak ediyorum. Süreçle ilgili gelişmeleri yazıcam bende İSG uzmanıyım bu arada :)
1748966976
Motosiklette sübaplar değişmesine rağmen 110 u geçmediği servis tarafından tespit edildi. Yani sorun devam ediyor...
Çok faydalı bilgiler için teşekkür ederim fakat bana tamir mi edelim başka bir hakkınızı mı kullancaksınız diye soru dahi sorulmadı. Bırakın yazılı bir kağıdı sözlü dahi sorulmadı. Şuan motorun her parçası bambaşka yerde depo grenajı falan yerde duruyor şaka gibi
1748372327
Bir şey daha aktarmak...
Kesinlikle planladığım şey bu. Umarım tekrarını yaşamam hiçbir şekilde ve o süreçle uğraşmaya gerek kalmaz.
1748206709
çok iyi yapmışsın yanlış yaptığın hiçbir şey yok :)
Çok teşekkür ederim faydalı yorumunuz için. 6 ay içerisinde yasal hakkım olduğunu biliyorum bende onu düşündüm ama dediğiniz gibi süreç uzun ve yorucu olucak ayrıca yaz sezonunu kaçırmış olacağım. Servise güveniyorum. Sanırım biraz sabırlı olmam gerekiyor.
bakımları ancak bitmişti bende sakin kullanmıştım 1000 de bakım gitti ve geçtiğim yollar sebebiyle tapagaz gitmemiştim motosikletimle o yüzden anlamam biraz geç oldu
O konuda garantiden parçanın değişeceğini söylediler. Yani fabrikadan motosikletin hatalı olarak geldiğini kabul ettiler. Sizlik birşey yok dediler.
1748206014
Fabrikadan hatalı geldiği aşikar olan motosikletin yenisiyle değişim hakkım var mı diye merak ettim sadece. Motor bloğuyla oynanması...
Merhaba herkese iyi forumlar. Aralık 2024 tarihinde sıfır km CF Moto 250 Nk aldım. Şuan 2.000 km'de ve motosikletin rodajını kitapçığa uygun yaptım hiç üzmedim motoru fakat 110 km hızı geçmeme şikayetiyle 5 gün önce servise gittim. 2 gün araştırma yaparak arıza tespitini yaptı servis. Sübaplar...
çok teşekkür ederim.
1735683389
çok teşekkür ederim.
1735683419
kötü olmuş. Keşke biraz ısrar etseydiniz
1735683453
İnşallah. Çok teşekkür ederim 🙂
1735683476
Amin. Çok teşekkür ederim.
1735683524
çok teşekkür ederim
1735683570
bende seni hatırlayamadım. Hiç dövüşmedik galiba. :D Teşekkürler.
Merhaba herkese, 2013-2014 yıllarında lisedeyken ilk motosikletim olan mondial drift ile adım atmıştım aranıza. Bu forumda çok iyi arkadaşlıklar ve abiler edinmiştim kendime. Festivaller, motosiklet buluşmalarını bizzat ayarlamışlığım dahi var o küçük yaşımda :) umarım İzmir MT grubundan...
İyi forumlar öncelikle. Motorum mondial mh125 drift 10 ve 20 km de bir 2. Vitese atip gaz acarken kendi kendine 3. e atiyor yagı değiştirdim debriyajda yağladım ama sorunu anlayamadim tehlikeli bi hal almaya başladi 3e atip tekere geliyor. Sizce sorun nedir abilerim ? :(
İyi forumlar herkese mondial drift aldım 2.el 1500 kmde arka frene basınca ciyakkk ciyak ötüyordu mondial servisine götürüp arka fren balatasını değiştirttik 5 km sonra alışır ses kesilir dendi fakat 200 kmye yakın geçti hala ciyaklıyor 2 gün önce gidip sorduğumda biraz daha kullan yine yaparsa...
İyi günler. Gerçi iyi bigün olmadı. Saat 3 gibi arkadaşıma ders çalışmaya gittim İzmir-Üçyolda oturuyor. Ders bitti biraz oturdum sonrada çıktım yola betonyol taksi durağından sağa dönüş yaptım yolun sol tarafındaki çift yola bakmadan direk karşı tarafa geçmeye çalışınca çarpmamak için sağa...
Yine Ben Yine ben :) Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. İlk motosikletimi alalı 2 gün oldu fakat mondial drift olduğundan alışmam bi kaç gün daha sürücek sanırım :mrgreen: 128 km yaptım okulun bahçesinde yokuş,dur kalk ani fren çalışıyorum fakat garajdan okulun bahçesi 200 metre...
İyo günler herkesee sonunda motosikletimi aldım :) konu açıcam fotografları birlestirip. Mondial 125 mh drift motorum 2013 model gidon kilidi nerde bulamadim motorun ? Var diye biliyorum ama