İzmirde Boş Vakti Olan Var mı ?

Yine Ben Yine ben :) Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. İlk motosikletimi alalı 2 gün oldu fakat mondial drift olduğundan alışmam bi kaç gün daha sürücek sanırım :mrgreen: 128 km yaptım okulun bahçesinde yokuş,dur kalk ani fren çalışıyorum fakat garajdan okulun bahçesi 200 metre mesafe olduğundan motosikleti kendim çıkarıpta götüremiyorum maalesef çünkü direk yoğun trafiğe bağlı.. Kuzenim çalıştığı için vakti yok ve başka çalıştırcak insanda bulamadım Yarın bu akşam salı günü hiç fark etmez müsait olan abilerim varsa eğitim almak isterim :) Okuduğunuz için teşekkürler iyi akşamlar MT AİLESİ

izmir mt sayfasına yazsan daha iyi olabilirdi yani :D bu arada temkinli davranışın hoşuma gitti boş alanda çalışmak avantaj umarım yardımcı arkadaş bulabilirsin.

Ben izmir de olsam valla yardım etmek isterdim senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık şöyle bir şey de yapabilirsin 200 metre çok bir mesafe değil çok korkuyorsan elinde götür motoru çalıştığın yere mesele 200 metreyse eğer bu bir çözüm en azından kasların da açılır hafiften :)

Yarın sabah elimle götüreyim ozaman başka çare kalmadı :) İzmir motorcuları meşgül sanırım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar