Gidon kilidini bulamadım ?

İyo günler herkesee sonunda motosikletimi aldım :) konu açıcam fotografları birlestirip. Mondial 125 mh drift motorum 2013 model gidon kilidi nerde bulamadim motorun ? Var diye biliyorum ama

Yok bulamiyorum deliricem ön takim degismis olabilir mi acaba ? Ondan yoktur belki

20140803_194601.jpg

Cok tesekkurler yarın bakacagım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------

Abiler gayet rahat gozukcek bi yer fakat ben gormedim gidon kilidi yok sanirim nedeni nedir ?

belkide baska moddellerde oldugu gibi sizin motordada kontak anahtarından az bastırıp cevirerek olabilirmi?

kontak vs değişti ise mümkündür.

motorunuz ikinci el alındı belkide eski sahibi cıkartmısda olabilir.

eski sabibi bozuk yollarda gezdiyse o dalga düşüyor benim şuan düştü çünkü civataları gevşeyince skıcak bi yer yok nası takıcam onuda bilmiom

Yarın dikkatli bi bakayim hey allahim sağolun :)
Yarın bi bakayım mı?
Yeni bir motor alacam,gidon kilidini bulamayacam,sonra fikir alacam ve motorun yanına inip bakmayacam he? vallahi çatlardım evde meraktan:)
Millet okadar kafa yormuş kontakmı değişti ön takımmı değişti diye yarın bakarım diyip çıkmışsın işin içinden:p

o kilidi GİDON SAĞA TAM DÖNÜK VAZİYETTE sıkılır ve takılır,
yani gidon sola kitlendiği zaman sokülemesin diye tuhaf görünmektedir,,,

Yarın bi bakayım mı?
Yeni bir motor alacam,gidon kilidini bulamayacam,sonra fikir alacam ve motorun yanına inip bakmayacam he? vallahi çatlardım evde meraktan:)
Millet okadar kafa yormuş kontakmı değişti ön takımmı değişti diye yarın bakarım diyip çıkmışsın işin içinden:p

ilave olarak bu arkadaş yarın tuvalet kağıdım bitti diye konu açarsa şaşırmam cevap verenlerde suç

o kilidi GİDON SAĞA TAM DÖNÜK VAZİYETTE sıkılır ve takılır,
yani gidon sola kitlendiği zaman sokülemesin diye tuhaf görünmektedir,,,

orda altında 2 vida var tekini sıkabiliyorum onu sıkmak için tornavida gircek delik yapmışlar ötekine yer yok onun içinde ugraşmaya deymiyor burası küçük yer anahtarı unuttuğum oluyr biri dokunmuyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar