- Konu Yazar
İyi günler. Gerçi iyi bigün olmadı. Saat 3 gibi arkadaşıma ders çalışmaya gittim İzmir-Üçyolda oturuyor. Ders bitti biraz oturdum sonrada çıktım yola betonyol taksi durağından sağa dönüş yaptım yolun sol tarafındaki çift yola bakmadan direk karşı tarafa geçmeye çalışınca çarpmamak için sağa gidonu kırdım ve tam hatırlamıyorum ön freni sıktım sanırım bi baktım asfalt bana bakıyor ben ona :sunny:
r: kafalarını çevirip baktılar özür dileriz diyip dönüp gittiler sağolsunlar :jocolor: 280 km' cik tecrübem sonrasında emin oldum arabalardan daha tehlikeli yayalar.Motosikletimi kaldırıp kontrol ettim bitane çizik dahi yok Allah'a Şükür
Dizim ağrıyordu kontrol ettim kendimi sonrada binip eve geldim ve farkettim ki tam ekipman şart yahu ben kışı bekliyordum ama dizlik ve montta şart ! Henüz bizimkileer eve gelmedi umarım telaş falan yapmazlar , dedikleri gibi Düşmeyen Motorcu Yoktur.Henüz Düşmemiş Motorcu Vardır diye. Sizinle paylaşmak istedim bu ilk asfaltla yakınlaşmamı :queen: iyi günler abilerim kardeşlerim. Her türlü tavsiye ve yorumunuza açığım..
Sonuç bu: Kusura bakmayın fotoğraf biraz büyük oldu :sunny:
[/url][/IMG]
Sonuç bu: Kusura bakmayın fotoğraf biraz büyük oldu :sunny: