bekirulucan kullanıcısının son içeriği

1. B

CBR250 düşünen bi gelsin. Firsat!

Merhaba MT ekibi. Severek kullandığım ve gözüm gibi baktığım CBR250 ile maddi durumlardan ötürü istemeyerekte olsa ayrilmak zorundayım. Cok istiyorum ki bu motoru forumdan birileri alsin apacilerin elinde hic olmasin. 2012 model 17 bin kmde. Kazasiz tramersiz degisensiz. Servis bakimli. Daha ilk...
  2. B

Bazı şeylerin kiymeti üzerine...

Biraz uzun yazacağım o yüzden şimdiden uyarıyorum :) Adim Bekir 25 yaşındayım. Yaklaşık 10 yıldır motosiklet kullanıyorum. Lisede cep telefonumu satıp aldığım plakasiz super51’in üzerinden, yaklaşık 50 bin km ve beş altı motosiklet gecti. Hepsini ayri sevdim 2001 honda titan gibi, cin mali...
  3. B

BMW F 650 97 Model???

Kisa ve öz. Herhangi bir 2015-16 pulsar yerine 8.5 bin-9 bin e şu motoru alir miydiniz? Evetse neden hayirsa neden? Fikirler için cok teşekkür ediyorum simdiden. Saygılar MT. İlan no : 466846506
  4. B

Tavsiye ve Teklif (YBR içerir)

#469882211 no bu benim ybr. Takasta ustune 4-4.5 bin verebilirim. Pulsar dışında alternatif önerebilir misiniz? Tarz takintim yok sadece değişiklik zamani geldi benim için. Bir de varsa niyeti olan takas icin yazarsa sevinirim. Saygilar MT.
  5. B

2011 YBR ESD Kasa Sticker Temini?

Merhabalar MT ailesi, 2011 Ybr'min depo sticker'larında aşınma ve sökülmeler vardı. Bugün aldım elime benzinli bezi bi güzel söküp temizledim. Sadeliği seven biri olduğumdan boş depo gözüme daha güzel geliyor aslında. Fakat diz dayadığımız kısımda stickerlar gidince üçgen biçimde boşluk gibi...
  6. B

Honda Cub ve Çaresizlik

2012 model honda wave 110i cub sahibiyim. Orjinal kazasız belasız 15bin km'de motosikletim ve aşırı memnunum. Fakat gel gelelim geçen ay yağ değişimi sırasında tahliye tapasını çatlatmam sonucu yağ kaçağından bir türlü kurtulamadım. Her gece 1-2 damla yağ görüyorum yerde. Dıştan kaynak yapıldı...
  7. B

Oyle Bir Model Öner Ki!

Dünyada son motosiklet o kalsa yürürüm dönüp bakmam diyeceginiz kivamda başa bela modelleri de bi ogrenmek istedim. Başlıyorum. Dorado Poseidon 😣
  8. B

Sıfır CBF150 vs. Alternatifler

Merhaba MT. Sorum açık ve net bam güm görüş istiyorum. Sifir cbf150 almaya tam yetiyor durumum. Lakin kendimi 2001 sahine 20 bin tl vermis gibi hissedicem. Ne teknolojisini ne albenisini sevmiyorum motorun. Aldigim her motora da gözüm gibi bakarim bana max 7000 alternatif onerir misiniz. Tarz...
  9. B

Honda Cub Acil Yardim Lütfen

Yaklaşık 3 ay önce ise gidip gelmek icin honda servisinden 2012 model honda wave 110i aldim. 13bin km de kazasi belasi olmayan temiz bir motordu. Yaklasik bin km kullandim bu surecte sadece lastiklerini degistirdim. Gecen hafta aklima takilip duruyordu bi yagina bakayim dedim rengi hosuma...
  10. B

Honda Wave 110i Yağ Kaçırma Sorunu

Merhabalar MT ailesi. 3 gün önce rutin 2bin km yağ değişimi için motosikletimi arkadaşımın dükkanına götürdüm. Kendisi motosiklet tamircisi zaten. Olması gerektiği gibi motor soğuyana kadar bekledik yağ tapamızı açtık, eski yağımızı boşalttık. Tapamızı sildik bakır contamızı yeniledik, birazda...
  11. B

Oylama Sonucuna Göre Yeni Motorumu Alacağım..

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba mt ailesi. Maddi durumlardan ötürü uzak kalmak zorunda kaldığım motosiklet yaşantıma haziran ayının gelişiyle tekrar devam etmek istiyorum. şu an motosiklete min 3000 max 3100 tl ayırabiliyorum ögrenciyim malum. gelin görün ki kararsızlık bastırdı iyice...
  12. B

Tarz değişikliğine gitmeyi düşünüyorum önerileriniz??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-foca-dan-2000-km.de-modifiyeli-tertemiz-canavar-120384673/detay/ 150cc commuter sınıfından çıkmayı düşünüyorum fakat şuan +1000 +1500 tl gibi bi miktar var elimde.. sizce değişikliğe gitmek için motosikletim ve elimdeki para ile hangi...
  13. B

İzmir'den yakışıklı commuter mc-x 150 satışta..

GEREKLİ BİLGİLERE LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.. MERAK ETTİĞİNİZ SORULARI TELEFONDAN CEVAPLAYABİLİRİM.. FORUMDAN BİRİNE SATILIRSA MOTORUM DAHA ÇOK SEVİNECEĞİM SAYGILAR.. :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-foca-dan-2000-km.de-modifiyeli-tertemiz-canavar-120384673/detay/
  14. B

Bu gece sabaha karşı yola çıkıyorum!

Evet beyler tatil bitti okula dönüş için bu gece 5 yada sabaha karşı gün ağarırken yola çıkıyorum.. Motorum Mondial McX 150 henüz rodajda.. buda rotam.. tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum bu yolu bilen arkadaşlar konu güncel!!!
  15. B

Beyler Acil Yardım Noter İşleriyle İlgili

03.08.2012 tarihinde aldığım motosikletimi nüfusum başka ilçede olduğu için annemin üzerine yapmak zorunda kaldım.. Şimdi ilerde satmak istersem başka ilçede olacağım için satış problem olacaktır.. Sizce motosikleti üzerime mi alayım yoksa bunula ilgili bi vekaletname var mıdır? en kolay yolla...

Yeni mesajlar