BBelt kullanıcısının son içeriği

1. BBelt

Nelson Mandela Hayatını Kaybetti.

Güney Afrika'nın efsanevi lideri, insan hakları savunucusu, özgürlük savaşçısı... Nelson Mandela hayatını kaybetti.
  2. BBelt

CERN'den Higgs parçacığı açıklaması...

Higgs bozonu ya da tartışma yaratan diğer adıyla "Tanrı Parçacığı" nın bulunacağına dair kimsenin şüphesi yoktu aslında. Yine de CERN'den bugün yapılan açıklama konuya ilgisi olanları heyecanlandırdı. Higgs bozonu olduğuna inanılan bir alt parçacık bulundu açıklaması, kontrol gruplu bir deney...
  3. BBelt

Ahmed Arif'i hatırlamak zamanıdır.

y42r5iijMh0 Ağa çıkmış, demiş ki, Taksim'de cam, çerçeve inmiş... Doğudakinin canı batıdakinin camı kadar değerli olduğunda, memleketimin de beni, benim onu sevdiğim kadar sevdiğine inanacağım...
  4. BBelt

Gezelim biraz... (04 12 2011 - Pazar)

Merhaba arkadaşlar, Pazar (04 12 11) günü biraz gezelim, keyif yapalım istedik. Kendimizce bir de rota çizdik. Sabah 10:00'da Levent BP'de buluşacağız. Sahil yolundan Sarıyer'e kadar sürüp, oradan poğaçamızı, böreğimizi alıp, duraklamadan Rumeli Fenerine devam edelim diyoruz. Oradaki...
  5. BBelt

Balans

vZiEt5RUYSk
  6. BBelt

Unutmuştunuz, değil mi?

Bilmem hatırlar mısınız? 22 Ağustos'ta hayatımıza sokulmaya çalışılan ve adına internet filtresi denilen bir sansür ve takip sistemi vardı. Hani bizi iletişim hak ve özgürlükleri açısından Çin ile aynı lige düşüren sistem... Bu sansür çalışması epey tepki almıştı ve onbinlerce insan "İnternetime...
  7. BBelt

Ne çektiyse artık :)

ItZyaOlrb7E
  8. BBelt

Hadi hayırlı olsun...

Henüz 13 yaşındayken 26 kişiye satılan N.Ç. nin davasında Yargıtayın yorumu sonunda belli oldu. Ülkemizin bütün sapıklarına hayırlı olsun diyorum. İlgili Haber Bu kararın altında imzası olan tüm "saygın" hukukçuları ve Adli Tıp doktorlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Hiç dilemem ama...
  9. BBelt

Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce...

Bugün Ahmet Kaya'nın doğum günüymüş. Ne yalan söyleyeyim, benim keyifle dinleyebildiğim bir müzik yapmıyordu. Kişi olarak saygı duyardım. Gülümseyen bakışları vardı, babacan bir insan izlenimi uyandırmıştır bende hep. Sevenlerine hediyem olsun... XhCTsIfYXOk
  10. BBelt

Sen seç Uğur'cuğum...

Sen seç Uğur'cuğum... Henüz 12 yaşındayken, kaldırıma yatırıp sırtına mı sıkalım yoksa büyümeni bekleyip, askerdeyken işkenceyle mi öldürelim? Sen seç Uğur'cuğum. Sonuçta bu demokrasi dediğin, seçme hakkı değil mi?
  11. BBelt

Hani şu Doğuda kanatlarını çırpıp Batıda bir kasırgaya sebep olan kelebek var ya...

Globalleşme üzerine izlediğim en iyi animasyonlardan biri. Paylaşmak istedim. QeXvtz0_Ex0
  12. BBelt

Kim sonsuza dek yaşamak ister?

Yeri doldurulamayacak bir sesti... 5L8-FTvSVxs
  13. BBelt

Olacak iş mi yani bu şimdi?

Pazar gününü evde geçir... Neden? Hepi topu dokuz buçuk saniye Bolt seyredeceğiz diye... Bir fodepar için diskalifiye olur mu arkadaş? Ne biçim kural bu yahu? 100mt. finalinin içine edildi :(
  14. BBelt

Bugün 3 Haziran...

NİKBİNLİK Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi. Uuuuuuuy! çocuklar kim bilir ne harikûlâdedir 160 kilometre giderken öpüşmesi... Hani...