Gezelim biraz... (04 12 2011 - Pazar)

Merhaba arkadaşlar,

Pazar (04 12 11) günü biraz gezelim, keyif yapalım istedik. Kendimizce bir de rota çizdik.

Sabah 10:00'da Levent BP'de buluşacağız.

Sahil yolundan Sarıyer'e kadar sürüp, oradan poğaçamızı, böreğimizi alıp, duraklamadan Rumeli Fenerine devam edelim diyoruz.

Oradaki herhangi bir çay bahçesinde kahvaltımızı yapıp, bir de kaleye çıktıktan sonra yola devam.

Arada biraz durup, motorlardan inip, göl kenarına doğru biraz yürüyüş yapmak istiyoruz.

Sonra da yaklaşık 50km'lik bir sürüş ile daha önce gidip çok keyif aldığımız bir kendin pişir - kendin ye mekanında mangalımızı yapalım diyoruz. Bu rota üzerinde bir Bahçeköy yolu var ki, geçip te hayran kalmayan görmedim.

Karnımızı doyurup, sohbetimizi de ettikten sonra tercihen aynı rotadan dönmek niyetindeyiz. Ancak gazcı ruhunu tatmin etmek isteyen arkadaşlarımız eğer isterlerse TEM'den de dönebilirler :p

Biraz da fotoğraflı prezantasyon:
snv30187.jpg

snv30164j.jpg

snv30167.jpg

snv30179.jpg

snv30190.jpg

snv30221.jpg

Katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekleriz. CC takıntımız yoktur. Mümkün olduğunca fotoğraf makinelerinizi yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz. (Seçkin, sen ilk yardım çantanı da al :p)

* Buluşma noktasından itibaren gidiş dönüş toplam mesafe 200 km'nin altında olacak. Mangal yapacağımız yerde fiyatlar oldukça uygun. Daha önce gittiğimizde 3 kişi toplam 55TL ödemiştik. Yiyeceklerin tamamını bitirmekte oldukça zorlanmıştık.
* Bu rotayı Spartacus'ün yardımıyla Acayüp hazırladı. Minnetlerimi sunuyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:(

Sakaryadayım keşke İstanbulda olsa idim

:) iyi geziler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
keyifli bir gezi olacağı şüphesiz.organizasyon açısından imrendiğim şehirlerden biridir istanbul.

kazasız belasız tamamlamanız dileği ile. fotoğrafları bekliyoruz:)

Arkadaş fotolar için telif istemiyoruz diye heryerede yapıştırılmazki yaw. :) Yılbaşı kartpostalı gibiler maaşallah.

Yılbaşı için kendi kartpostalını yapmak isteyenler kaçırmasın.

10'da Levent ise Pendik'teki bir adamın 8'de kalkması gerekebilir. :pale:

Güzel gezi olacağa benziyor.. Şimdiden iyi eğlenceler..
Bahçeköy yolu bu mevsimde süperdir..

10'da Sarıyer ise Pendik'teki bir adamın 8'de kalkması gerekebilir. :pale:
10 da levent bp dedik yaw. Bakınız 9 da değil 10 daha ne yapak arkidiş.

Bu arada gidilecek yer Küçükoğlu et mangal. Google dan inceleyebilirsiniz.
Kendi mandıralarında yetiştirdikleri hayvanların etlerini satıyorlar.
Manda yoğurdu ve sütlaçları inanılmazdır. (sütlaçlar şirketten olucak )
Kömür ateşinde semarver çayından da bahsetmim canı çeken felan olur şimdi :p

Adettendir yazalım bari bir liste.
:)
1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa

devam edelim beyler arkadalar boş daha

Listeye adını yazıp gelmeyenleri CMD ye havale ediyoruz bilginize. ( CMD ; cinayi motorcular derneği) Bakınız alttaki resim. :pl:

304261_143693285729325_100002659623789_197932_105380147_n.jpg

Son düzenleme:
Off...:pr:Sırf bu yüzden İstanbul'a taşıtacaksınız beni.Güzel gezmeler.Arkadaşlar dikkatli kullanın.Toplu sürüş kurallarını da ekleyin bence buraya. :) Bu arada hava size sürpriz yaparsa? :)

vsch.jpg

vsdw.jpg

Acayüp'ün Rotasında Şaşma olmazsa Arkadaşlar Güzergah Budur... Eyüp Abiye inanıyorum ki bizi Doğayla iç içe yollardan götürecektir..

Siz cevap yazmadan Levent diye editlemiştim zaten. :) Ya saat güzel de, şu b.ktan uyku düzenim. Gelirim ama, tamamdır. Hiç gitmediğim yerler, mutlaka gelmeliyim hemde.

1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa
5-Inzell

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gelmek isterim pazar günü hakemlik yapma durumum var eğer müsabaka iptal olursa gelirim motorumun rodajı yapılmalı bu yolda güzel rodaj yaparım ben.

Güncel liste

1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa
5-Inzell
6-Reşit
7-???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa
5-Inzell
6-Reşit
7-Kerem (yesilius)

Hakan çok güzel bir gezi olacağı kesin. Kendimi ayarlayabilirsim ( İç İşleri Bakanı'ndan ) gelmeyi isterim. :) Listeye yazmim ismimi Yukardaki ( Resimdekiler ) arkadaşlarla muhattap olmak istemiyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bu yolu bisikletle alıyorum antireman yaptıgımda iyi bilirim oraları,rumeli feneri değilde garipçede güzel çay içilir kahvaltı edilebilir tabi fiyat yüksek kaçabilir eğer grubun geneline adam başı 30 tl falan yüksek kaçarsa fenerdeki bakkaldan malzemeler alınıp garipçedeki yıkıntılardan boğazın üstünden bakarak yemekler lüpletilebilir hatta çay bile içilir birisi getirse portatif birşeyler.Canım istedi inşallah iptal olur da gelirim,yarın olsaydı aslında kesin gelirdim boş günüm çünkü artık yarında harleyle ugraşırım biraz sinyalini hala tamir etmedim adamlar sinyal kapağı için 7 euro istediler bildiğiniz sarı kapak işte :) vericez artık işte off bazen kendimi inek gibi hissediyorum

Hakan çok güzel bir gezi olacağı kesin. Kendimi ayarlayabilirsim ( İç İşleri Bakanı'ndan ) gelmeyi isterim. :) Listeye yazmim ismimi Yukardaki ( Resimdekiler ) arkadaşlarla muhattap olmak istemiyorum :)

Ne kadar zamandır görüşemiyorduk kankam yaf. Ayarla da gel bence.

ben bu yolu bisikletle alıyorum antireman yaptıgımda iyi bilirim oraları,rumeli feneri değilde garipçede güzel çay içilir kahvaltı edilebilir tabi fiyat yüksek kaçabilir eğer grubun geneline adam başı 30 tl falan yüksek kaçarsa fenerdeki bakkaldan malzemeler alınıp garipçedeki yıkıntılardan boğazın üstünden bakarak yemekler lüpletilebilir hatta çay bile içilir birisi getirse portatif birşeyler.Canım istedi inşallah iptal olur da gelirim,yarın olsaydı aslında kesin gelirdim boş günüm çünkü artık yarında harleyle ugraşırım biraz sinyalini hala tamir etmedim adamlar sinyal kapağı için 7 euro istediler bildiğiniz sarı kapak işte :) vericez artık işte off bazen kendimi inek gibi hissediyorum

Gerçekten yahu, Harley süper makine ama memleketteki herşey gibi o da ekstra pahalı :(

Güncel liste

1-BBelt
2-acayüp
3-SpartacuS
4- Pasaa
5-Inzell
6-Reşit
7-Kerem (yesilius)
8-takendy + daimi artçı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar