ozgurakman Katılım 18 Eki 2008 Mesajlar 2,823 23 Kas 2011 #2 çıkarılacak ders: "elde etmek istediğiniz şeyler için etrafınızdakileri kırmadan önce elde edebileceğinizden emin olun." mu?
çıkarılacak ders: "elde etmek istediğiniz şeyler için etrafınızdakileri kırmadan önce elde edebileceğinizden emin olun." mu?
HaydarBıçak Katılım 3 Haz 2011 Mesajlar 1,176 23 Kas 2011 #3 izlerken o kadar sıkıldım ki ders çıkarcak kadar sabrım kalmadı
BBelt Katılım 5 May 2009 Mesajlar 1,123 23 Kas 2011 Konu Yazar #5 ozgurakman' Alıntı: çıkarılacak ders: "elde etmek istediğiniz şeyler için etrafınızdakileri kırmadan önce elde edebileceğinizden emin olun." mu? Genişletmek için tıkla ... Oyyy, ben öyle demezdim çünkü "elde edebileceğinden eminsen etrafındakileri kırabilirsin" çıkıyor buradan. HaydarBıçak' Alıntı: izlerken o kadar sıkıldım ki ders çıkarcak kadar sabrım kalmadı Genişletmek için tıkla ... Allah allah, ben de o kadar hoşlandım ki, mutlaka paylaşayım istedim... Zevkler farklı farklı işte
ozgurakman' Alıntı: çıkarılacak ders: "elde etmek istediğiniz şeyler için etrafınızdakileri kırmadan önce elde edebileceğinizden emin olun." mu? Genişletmek için tıkla ... Oyyy, ben öyle demezdim çünkü "elde edebileceğinden eminsen etrafındakileri kırabilirsin" çıkıyor buradan. HaydarBıçak' Alıntı: izlerken o kadar sıkıldım ki ders çıkarcak kadar sabrım kalmadı Genişletmek için tıkla ... Allah allah, ben de o kadar hoşlandım ki, mutlaka paylaşayım istedim... Zevkler farklı farklı işte
Raphae1 Katılım 19 Mar 2011 Mesajlar 1,661 23 Kas 2011 #7 aç gözlülüğün sonu ....yalnız kalmaya mahkumsun.
Samet Ağır Katılım 26 Nis 2008 Mesajlar 5,397 23 Kas 2011 #9 ben daha içeri girmeden anladım.. motosikletin ön tekerinde balans var ve gidonu sallıyor.... sanmıştım...
ben daha içeri girmeden anladım.. motosikletin ön tekerinde balans var ve gidonu sallıyor.... sanmıştım...