atilgans29 kullanıcısının son içeriği

1. atilgans29

Radyatör üzerinde sıvı

Merhaba Mt-25 kullanıcısıyım bu gün ataşehirden avcılara döndüğümde motor bloğu üzerinde ve radyatörden yeşil radyatör suyunun aktığını fark ettim 30.000 bakımına götürdüğümde radyatör sıvısının değişmesi gerektğini söylemişlerdi şuan 30.500 civarında motosikletim avcılara geldiğimde durduğum...
  2. atilgans29

Abus kilidin anahtarı kırıldı yardimci olabilicek var mı ?

Merhaba yazın ortasında ilk anahtar kırılmıştı anahtarcıya yedek anahtarı götürdüğümde ellerinde bu kasadan olmadığını söylediler yapamadılar bende yedek anahtarla idare ederim dedim yesek anahatar da geçen hafta kırıldı gene sordum kırık anahtarla kasa yok diyor herkes kilidi kesmek istemiyorum...
  3. atilgans29

bu gün motorumu trafikten çekicem bir dakika bakar mısınız?

merhaba bu gün motorumu trafikten çekicem internetten baktiğim kadariyla hiç bir şey anlamadım gerekli belgelerden muaynesi yok muaynesiz çekebilirmiyim trafikten birde istediği belgeler bunlar açiklarmısınız neler oldugunu 1- 2 adet Ek1 belgesi 2- Aracın Eski plakaları ile Trafik ve Tescil...
  4. atilgans29

motorumu satamıyorum

merhaba arkadaşlar motoru alirken biliyorum diyen bi insanla gittim fakat motoru aldiktan sonra piston segmant değişmesi gerektiğini öğrendim sellektör tuşu çalişmiyor onu öğrendim bir sürü masraf çıktı ve hiç param olmadığı için yaptiramadim arka ön frem müşhürüde yok muayne bitti muayneye...
  5. atilgans29

yamaha xt 125 yağ yakma ve piston sesi sorunu

arkadaşlar herkese merhaba beni motordan soğutan bir motor var bende,5 ay önce anladığını sandığım bir adamla gidip aldim.ki hiç bir bilgisi yokmuş bunu anladım.sadece şimdi motordan piston sesi geliyor ve beyaz duman atıyor egsoztan. ilk krank falan sanmıştık sonra arkadaş piston falan dedi.ama...
  6. atilgans29

sizce krank mı yoksa başka bişey mi ?

nisan gibi yamaha xt 125 x aldim motordan anladığını söyleyen bir abimle aldim motoru ki sanmıyorum anladığını motoru aldığımız yerdeyken bi sıkıntı yoktu motorda ses falan normal geliyodu avcılara geldik motordan bi ses gelmeye başladi tak tak tak tak çalişmaya başladi arkadaşım var tamirci ona...
  7. atilgans29

ogs hgs hakkında bilgiye ihtiyacım var

bu gün bayrampaşadan avcılara dönerken e5 e çıkmaya çaliştim çıkamıyınca baya temden gittim gişeler falan geçtim ama ne hgs var bende ne ogs dönme şansımda yoktu o yolda şimdi bu hgs ve ogs arka plaka okuyormu ne yapmam gerekiyor bi bilgi verirmisiniz ceza olarak ne kadar gelir
  8. atilgans29

ilk kazamı yaptım

dünden beri hiç uyumadım tabiki belliydi tam apartman bahçe girişine kaldırımdan girip motoru bırakıcaktım o kadar uğraşmaya ramen tekere gelmeyen motor bi anda istemsizce tekere geldi kaldırımdan kapiya kapidan duvara sonra yere bende motorun üstüne dizimde biraz çizik var bide motorun üstüne...
  9. atilgans29

arka jant 8 çiziyor yardım

bu gün arkadaşıma götürdüm motoru dedi 8 çiziyo arka lastik zaten tak tuk ses geliyodu arada arkadan anlamamıştım neden oldugunu diskten geliyomuş 8 çizdiğinden dolayı bunu düzeltme şansım varmı yeni jantmı almam lazım bi bilgi verirmisiniz lütfen bilen varsa motosiklet xt125
  10. atilgans29

ehliyeti almaya motorla gitsem bi sorun olurmu

merhabalar bu gün karakoldaki randavü günüm saat 9 gibi evden çıkıp avcılardan silivriye gidicem evraklarım tam sadece gidip ehliyetimi almak kaldı sizce motorlami gideyim çevirme olurmu sabah yada olursa sıkıntı yaşarmıyım yoksa otobüslemi gitmeliyim
  11. atilgans29

motosikletimi aldim geçici ruhsatla ilgili

bu gün anadolu sigortadan geçici ruhsatımla sigortamı yaptirdim allah razı olsun devletimizden 1400 tl verdim şimdi elimde geçiçi ruhsat var normal ruhsat için karakola gitmem gerekiyomuş randavü almam gerekiyomu yoksa direkmi gitmem lazım bilen birisi yardım edebilirmi
  12. atilgans29

xt 125 sigorta

merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce motorumu aldım sigorta için 3 4 yere sordum en uygun fiyat veren anadolu sigorta oda 1400 tl ne uygun ya ilk motorlu taşıtım yaşım 21 daha uygun bulma şansım varmıdır sizce
  13. atilgans29

yarın ilk motosikletimi aliyorum

uygun yamaha xt125 buldum kendime göre gittim baktim güzel temiz yarın başlangıç olarak gidip aliyorum bu trafik sigortasi yüksekti 1000 tl falandi o düştümü ne kadar öderim ortalama 21 yaşındayım aracım olmadı hiç 2005 model motosiklet
  14. atilgans29

keeway super shadow 250

merhaba arkadaşlar kafanızı biraz belki fazla şişirdim ama kusura bakmayın sonradan üzülmek istemiyorum 4 bin tlye 15 bin kilometrede keeway super shadow buldum 2006 model bende 6 bin tl var bu motoru alip 1000 1500 tlye custom tarzi şeyler yapmak istiyorum korumalarımı alicak paramı ayırdım...
  15. atilgans29

6 bin tlye motor önerisi yapabilirmisiniz

herkese merhaba cbr 250 hayalim şimdilik ertelendi belki ilerde elimde 6 bin tl para var ve başlangıç için motor ariyorum haziranda istanbul - edirne ye gidicem ama bilmediğim çok şey var forumu neredeyse 1 aydır okuyorum 250 cc olmasını istiyorum çünkü neden derseniz 125 cclik o fiyata olan...

Yeni mesajlar