6 bin tlye motor önerisi yapabilirmisiniz

herkese merhaba cbr 250 hayalim şimdilik ertelendi belki ilerde
elimde 6 bin tl para var ve başlangıç için motor ariyorum
haziranda istanbul - edirne ye gidicem ama bilmediğim çok şey var forumu neredeyse 1 aydır okuyorum
250 cc olmasını istiyorum çünkü neden derseniz 125 cclik o fiyata olan motorlar altımda çok küçük duruyor
191 boyum 110 kilo adamım yani az çok tahmin edersiniz :mrgreen:
aklıma çin malı chopper naked yada ss var siz ne önerirsiniz ?
ilk motorum olucak

bide şu sigorta işi var kaç paraya patlar bu sigorta işi ilk defa yaptiricam üzerime hiç kayitli araç olmadı hada önce

iri adama chopper gider. Naked ss küçük kalır. Daelim Daystar Kymco Venox bak madem çinliyi göze almışsın. Bu ikisi koreli.

Boyunuza kilonuza ve cebinize en hitap edeni Bajaj Pulsar NS150 gibi duruyor, mutlaka gidip yakından görün ne dediğimi anlayacaksınız.
Nakitte 5800'e kadar inebiliyorlar. Sigorta yeni kullanıcı iseniz en uygunu axa ve anadolu 900 tl civarı.

Bence chopper cruiser tarzı başlangıç için, sürüş yetisi geliştirmek için doğru tarz değildir.

Ayrıca başlangıç için motorun üstünde nasıl durduğunuzu değil, motoru doğru kullanmayı ve hataları tolere edecek modelleri tercih edin derim. Gidip yakından mutlaka görün. Ben de 1.85 boyla ybr kullandım zamanında hiç de umursamadım küçüklüğünü, acaip işime yaradı çünkü. Pulsarı yakından görmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
"Başlangıç motoru" sıfır olmalıdır; motor size alışırken siz de motora alışırsınız...

6 bin liraya, ekipman için de bi teklik düştükten sonra, 250 cc sıfır piyasada yok bildiğim kadarıyla.

Kuba CR1 tavsiye ederim. 4 bin küsüre sıfır alırsın; plakaydı, ruhsattı vs 5'i bulur; kalana da üst baz düzersin.

Rengini de yeşil seçersen; say ki Kawasaki Z250 SL :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar