Radyatör üzerinde sıvı

Merhaba Mt-25 kullanıcısıyım bu gün ataşehirden avcılara döndüğümde motor bloğu üzerinde ve radyatörden yeşil radyatör suyunun aktığını fark ettim 30.000 bakımına götürdüğümde radyatör sıvısının değişmesi gerektğini söylemişlerdi şuan 30.500 civarında motosikletim
avcılara geldiğimde durduğum zaman hararet 5 çizgi oluyordu arada. radyatörün üstünden aşşaği doğru akan bir yeşil su var.radyatör sıvısının az olmasından kaynaklı bir şey olduğunu sanmıyorum sizce ne olabilir. ve conta yakmış olabilir mi motosiklet kolay yanan bir şey mi pek bir bilgim yok yaktıysa nasıl anlayabilirim teşekkürler

Soğutma sistemi bir yerden su kaçırıyor. Hortum patlamış veya bağlantı yerlerinden birinde gevşeme olmuş olabilir.

Radyatör sıvısı ne için değişiyor anlamadım. O öyle kolay kolay değişen bir şey değil.

Son düzenleme:
Bir arıza söz konusu. Şu an yaşadığınız sorun ciddi bir maliyetle sonuçlanabilir, acilen ilgilenilmesi gerekiyor. Sorun çözülmeden motosikleti kullanmamanızı öneriyorum. Konunun soğutma sıvısı değişim zamanıyla ilgisi yok, ancak radyatör kapağı gevşemiş veya herhan gibir noktadan kaçak söz konusu. Hararetin aşırı yükselmesi heüz yanmadıysa da silindir kapak contasının yanmasının ve ciddi masrafların baş göstermesinin ana nedenlerindendir. Acilen servise gidilip konrol edilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar