Ataartuc kullanıcısının son içeriği

1. Ataartuc

Kask Önerisi

Herkese merhabalar 2 sene önce motosikleti bıraktım artık ve tekrar başlamayacağım nidalarıyla tüm ekipmanlarımı satmıştım :pale: 1 hafta önce anladım ki bu zehir bir kez alınınca bıraklamıyormuş ee, mecbur gittik motorumuzu aldık yine...:mrgreen: Ancak tüm ekipmanlarımı sattığım için hiç...
  2. Ataartuc

MOTARDİNN ALIŞVERİŞ

Öncelikle herkese merhabalar. MT Revenge marka kaskıma iridyum renk vizör almak istiyorum yerel satıcıların fiyatları 160 liradan başlarken Motardinn adlı sitede 85 TL gibi cazip bir fiyata satılıyor,sanırım Aliexpress gibi bir platform ama güvenemedim.Eğer alışveriş yapan varsa tecrübelerini...
  3. Ataartuc

Cbr 125 R Eksantrik Mil

Öncelikle herkese iyi forumlar Geçtiğimiz hafta 3900 TL'ye 2005 model bir CBR 125 R satın aldım. Motosikleti bugüne kadar gayet güzel kullanıyordum bir sıkıntısı da yoktu 2. ayda muayenesi gelecekti ön far stop lambası ve KM göstergesi çalışmıyordu bugün onları göstermek için ustaya...
  4. Ataartuc

Balıkesir’den Ankara’ya CBR 125

Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben 3500 liraya 2006 model bir CBR buldum ve sahibiyle büyük ölçüde anlaştım.Motosiklet Balıkesir’de ben Ankara’dayım ve tecrübe olarak sadece ehliyeti alırken yaşadığım tecrübelerim var,bu yüzden sürerek getiremem.Motosikleti Ankara’ya nasıl...
  5. Ataartuc

Bu Motosiklet Alınır Mı

Öncelikle herkese iyi forumlar.Halihazırda şu an ehliyet sınavından çıkmış bulunuyorum.:) A1 ehliyetimi aldım sayılır,sadece emniyet işlemleri kaldı.Önümüzdeki günlerde 2016 model KTM Duke 125 ABS almayı düşünüyordum ancak başka modellere de bakayım diyerekten Sahibinden'de ilanlara bakmaya...
  6. Ataartuc

Mt Revenge Siyah Vizör

Herkese merhaba.Mat siyah Mt Revenge kaskım var ancak vizörü şeffaf ve çok kötü duruyor.İnternetten araştırdım ancak siyah vizör bulamadım.Acaba siyah vizörü bulunur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48...
  7. Ataartuc

Ankara'da 125-150CC Motor

Öncelikle herkese merhaba.Ben Ankara'da yaşayan öğrenci bir kardeşiniizim.24 Eylül 2017'de yani önümüzdeki hafta pazar günü sınava gireceğim.Haftaya cumartesi yani sınavdan önce 1 dersim daha var ama halen 8 çizmekte sıkıtnılar yaşıyorum.Yakıt parasını ( Gerekirse kiralık olarak da olabilir.)...
  8. Ataartuc

Motosiklet alma arefesinde başıma gelenler

Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar.Uzun bir yazı olacak şimdiden belirteyim. :) 2015'in Haziran ayında motosiklet almaya karar verdim.Fazla bütçem olmadığı için YBR almayı düşünüyordum.2016'da ehliyeti alıp motosikleti almayı planladım ama param çok eski YBR'lere yetiyordu ve ben de...
  9. Ataartuc

İlk Ekipmanlarım :)

Merhaba ben 17 yaşında Ankara'da yaşayan bir kardeşinizim.A1 ehliyetimi aldım sayılır.Şu an direksiyon derslerimi alıyorum.:)Direksiyon sınavına kendi ekipmanlarımla girmek istedim.Ders aldığım kurs hem ekipman hem motosiklet açısından çok yetesiz.Eldivenler yırtık dizlik yapışkanları...
  10. Ataartuc

Bajaj V12 V15 Hakkında

Merhabalar bu ay içinde 125CC bir motosiklet almam lazım.Bütçem 8000 Lira,scooter ve Çin modeller hariç alabileceğim tek model YBR gibi görünüyor ancak ben YBR almak istemiyorum.Bajaj'ın cruiser modeli V12'nin piyasaya gireceğini duydum.Acaba model bu ay içerisinde piyasaya girer mi?Bilgisi...
  11. Ataartuc

Şu An 8000 Liraya Alınabilecek En İyi 0 Motor

Öncelikle herkese merhaba,bu ay içinde 125cc bir motosiklet alacağım.Açıkçası aklımda YBR 125 vardı,7450 lirayı bile fazla bulurken zam üstüne zam yapıldı.Ben bu motora 8000 Lira vermek istemiyorum.Şu an scooter modeller hariç 8000 Liraya alınabilecek en iyi 0 model nedir (125 CC olması şartı...
  12. Ataartuc

Ekipman Önerisi (Yeni başlayan için)

Öncelikle herkese merhabalar:).Toplam 1200 lira bütçem var.Ankara içinde 125CC motosiklet süreceğim.Acaba bu bütçeye ve bu koşullara uygun olacak şekilde ekipman önerisi yapar mısınız?Teşekkürler,iyi forumlar.:cherry: Ayrıca Ankara'da uygun ekipman nereden alabilirim?
  13. Ataartuc

2017YBR Ya da Supersports

Öncelikle herkese merhaba.Ben önümüzdeki ay ilk moturumu alacağım ancak çok kararsızım.Normal şartlarda kendi imkanlarımla biriktirdiğim 3500 liram vardı ve 2. el YBR alacaktım ancak babam bana 4000 lira verdi ve param 7500 lira oldu.Ben de hemen YBR'nin 0ına baktım açıkçası 6000 liradan yüksek...
  14. Ataartuc

Touring Zealsun mu YBR 125 mi

Marka : Zealsun Model: Diğer Modeller Tipi: Touring Yıl: 2016 Km: 0 Motor Hacmi: 126 - 150 cm3 Motor Gücü: 25 hp'e kadar Fiyat: 3250 TL Marka: Yamaha Model: YBR 125 Motor Hacmi 124 cc Motor Özelliği Tek Silindir, 5 Vites Motor Gücü 10.05 hp @ 7800 rpm. Tork 9.6 Nm @ 6000 rpm. Ağırlık...
  15. Ataartuc

700-1000 Lira Kask Önerisi

Öncelikle herkese merhaba,fiyatı 700-1000 lira arasında olacak fullface bir kask arıyorum tabii ki öncelik güvenilir olması ancak bunun yanı sıra kamuflaj tarzında ya da haki renk olması çok iyi olur.Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar:).

Yeni mesajlar