- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar.Uzun bir yazı olacak şimdiden belirteyim. 
2015'in Haziran ayında motosiklet almaya karar verdim.Fazla bütçem olmadığı için YBR almayı düşünüyordum.2016'da ehliyeti alıp motosikleti almayı planladım ama param çok eski YBR'lere yetiyordu ve ben de 2017'ye kadar sabretmeye karar verdim.Geldik 2017'ye Temmuz'da derslerim başladı Ağustos'ta bitti.Halen direksiyon dersleri almaktayım,önümüzdeki haftalarda sınava girip ehliyetimi alacağım.Alacağım motor ise bütçemin sık sık değişmesiyle 12bin liralara kadar geldi.7 bin lirayken bile YBR almayı düşünüyordum ama son zam ile 9300 lira olan YBR gözümde tamamen bitti.
Şimdi 4 motor arasında gidip geliyorum bu motorlar ise; Bajaj V12 ( Tabi gelirse bana kalırsa gelmeyecek.) Cbr 125R MSX125 DUKE 125 ABS 2016 ( Eğer bunu alırsam ailemden 2000 lira destek alacağım.)Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım motosikleti her gün kullanacağım.Ankara'da yaşayanlar bilir Atakule'den Cebeci İnönü Stadyum'una gideceğim.Onun haricinde şehir içi kullanım yapacağım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Uzun bir yazı demişim uzun yazmamışım :cherry: Neyse böyle daha iyi olmuş.:cat:
2015'in Haziran ayında motosiklet almaya karar verdim.Fazla bütçem olmadığı için YBR almayı düşünüyordum.2016'da ehliyeti alıp motosikleti almayı planladım ama param çok eski YBR'lere yetiyordu ve ben de 2017'ye kadar sabretmeye karar verdim.Geldik 2017'ye Temmuz'da derslerim başladı Ağustos'ta bitti.Halen direksiyon dersleri almaktayım,önümüzdeki haftalarda sınava girip ehliyetimi alacağım.Alacağım motor ise bütçemin sık sık değişmesiyle 12bin liralara kadar geldi.7 bin lirayken bile YBR almayı düşünüyordum ama son zam ile 9300 lira olan YBR gözümde tamamen bitti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Uzun bir yazı demişim uzun yazmamışım :cherry: Neyse böyle daha iyi olmuş.:cat: