Bu Motosiklet Alınır Mı

Öncelikle herkese iyi forumlar.Halihazırda şu an ehliyet sınavından çıkmış bulunuyorum.:) A1 ehliyetimi aldım sayılır,sadece emniyet işlemleri kaldı.Önümüzdeki günlerde 2016 model KTM Duke 125 ABS almayı düşünüyordum ancak başka modellere de bakayım diyerekten Sahibinden'de ilanlara bakmaya başladım ve böyle bir motosiklet gördüm; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-kampanya-gibi-ilan-sitenin-en-iyi-moturu-extralarla-birlikte-482328068/detay Fiyatı gerçekten cezbetti bir sıkıntı da görünmüyor ama bir sıkıntısı olup olmadığını anlayabilir miyiz böyle?Açıkçası bu fiyatı görünce insan tedirgin olmadan edemiyor...

Hocam başlangıç motorun mu ? Öyle ise alma paran az ise alma çünkü bakımı vs pahalı ve fiyatı normal görünüyor aşağı yukarı öyle satılıyor o motor hani ne sıkıntısı vardır yoktur bilemem ama ustaya götürmekte fayda var

ne zaman şehir dışından araba almak için yola çıktıysam hep hayal kırıklığına uğradım.. ben olsam siirte gideceğime hemen altta motomekanik'in ilanını gördüm gider onu incelerdim.. 1 lira fazla olsun kafam rahat olsun, artık taktik bu bende..

ne zaman şehir dışından araba almak için yola çıktıysam hep hayal kırıklığına uğradım.. ben olsam siirte gideceğime hemen altta motomekanik'in ilanını gördüm gider onu incelerdim.. 1 lira fazla olsun kafam rahat olsun, artık taktik bu bende..

www.gezenadam.com.tr Araç almak isterseniz danışabilirsiniz. Motosikletde dahil herşeyle ilgileniyorlar. Bir göz atın derim.

Güzel bir usta bulup gostereceksin. Ustaa hak hukuk bilir biri olmalı. Ilandan bakarak anlayamazsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar