Merhaba, bu fiyat aralığında kaliteli pek çok marka bulabilirsiniz. Alacağınız kask iç malzemesi açısından kaliteli ve genel anlamda güvenli olacaktır. Ancak şu ya da bu marka tavsiyesi almak yerine deneyebildiğiniz kadar kask deneyin. Bazı markalar kafanıza olacak, bazıları olmayacak. Bedenden bahsetmiyorum, kask şeklinden bahsediyorum. Bazı markalar, tepeden bakıldığında içi oval, bazıları ise yuvarlak şekle yakın kasklar yapar. Oval kasklar yuvarlak kafaları yandan sıkar. Yuvarlak kasklar ise oval kafaları önden ve arkadan sıkar. Böyle olunca insanlar genelde 1-2 beden büyük kask alır, bu da bir işe yaramaz. O yüzden deneyebildiğiniz kadar marka model deneyin. Kafanızda bir kaç dakika kalsın. Neresinden sıktığına bir bakın. Ona göre bir beden büyük almak yerine başka bir model deneyin. Örneğin bana nolan kaskların medium'u oluyor. AGV'nin large bedeni bile sıkıyor. Modelini rengini beğendiğiniz kaskı değil, kafanıza uyanı alın. Kafanıza uyan kaskın beğendiğiniz rengi modeli varsa ne ala.