AlbayKonrad kullanıcısının son içeriği

1. A

SRK450 RA Alınır mı

Reisim iyi diyorsun da, benim bunun için sanırım tekrar ehliyet almam gerekiyor çünkü vitese değiştirirken sürekli ayağıma baktığım için sıkıntı olduğundan ehliyet alırken de otomatik aldım. Hani iki uçlu değnek derler ya öyle biraz benimkisi.
  2. A

SRK450 RA Alınır mı

Reis iyi hoş diyosun da... Vitesli kullanamıyorum :/
  3. A

İnsan kendi özünde cahil kalabilir mi

Özellikle günümüzdeki çoğu uygulamaya bakın, hepsinde ¨keşfet¨ denen bok var. İnsanların ekran sürelerini uzatmak için Appleri olabildiğince buna göre dizayn ediyolar. Ayrıca bildiğiniz gibi buralarda takılan insanların ortalama bir içeriği tüketmesi yaklaşık 10-15 sn. Yani seni uygulamada...
  4. A

SRK450 RA Alınır mı

Kolay Gelsin, Herkese iyi forumlar. Cappicuno 50cc ile aranıza katıldığım zamanların üstünden çok geçti ve önce PCX sonra da Forza 250'ye geçtim. Ama her gencin içinde bildiğiniz gibi o ¨Racing Motor¨ sevdası vardır. Ayrıca zamanında burun kıvırdığım abilerim ¨bu işin sonu yok 1000e kadar yolun...
  5. A

günlük 45 km mesafe için 50 cc

Reis malesef çaresi yok o halde. En fazla bu kadim tomarlarda geçen "CC Arttırdığı" rivayet edilen parçalar var. Onları deneyebilirsin. Ben de denemiştim, Cappucinodayken, bir işe yaramamıştı. Yok tahrik bujisi falan bile denedim. 50cc küçük bir serçe gibi, canı ne ki 70-80 bassın.
  6. A

günlük 45 km mesafe için 50 cc

Bildiğim kadarıyla 50CC motorların son hızı 55-60 oluyor en fazla yokuş aşağı benim eski Cappucino ile (biraz da kiloluyum) 68 görmüştüm. 125'lik almanız gerek sanırım Derken tommygun abim halletmiş zaten. (Banada o sana yetmez 125'lik alırsın zamanla dediğinde burun kıvırmıştım. şimdi Forza...
  7. A

Başlangıç için kafamdaki sorulara yardım

Motorla ilgili bir fikrim yok. Ancak istediğin motora bakmak için arama çubuğuna RKS Wildcat 125 yazdığımda şunlar en çok aramada şunlar var : 1-RKS Wildcat 125 kayış 2-RKS Wildcat 125 akü 3-RKS Wildcat 125 ön maşa 4-RKS Wildcat 125 grenaj seti 5-RKS Wildcat 125 ön far sanki biraz dahamı...
  8. A

Motosiklet teknolojisi epey geride kaldı

Elektrikli motor fikrine sıcak bakmıyorum. Herkesin fikri benimkiyle aynı olacak diye elbette bir şey yok. Ancak şu var ki, arabalarda bile batarya boyutundan çok çok az verim sunuyorken (km'si az, yada km'si yüksek olanların torku düşük) motorda bu durum iyice zorlaşıyor çünkü bataryanın...
  9. A

Scooterda Rüzgar

Abi dediğini normalde bende yapıyorum. Ama rüzgar sürekli esmediğinde, mesela güçlü bir rüzgar vurduğunda kendimi ona göre ayarladığımda; bir anda kesilince rüzgar boşa düşürüyor insanı. Evet öyleymiş. Sanırım o gün biraz fazla rüzgar varmış. Ama felaket korkutuyor. Daha ağır büyük diye diye...
  10. A

Scooterda Rüzgar

Merhaba, iyi forumlar. İki yıl önce motor serüvenime Cappucino 50 ile başlarken "yakında değiştirirsin 125 alırsın" diyen abilerime burun kıvırıp "ne gerek var bu yetiyor" dedikten bir yıl sonra PCX, iki hafta önce de Forza 250 ye geçtim. Şimdi yine bu bana yakında değiştirirsin diyen "çok...
  11. A

Artçı problemi

Şuana kadar 4000 küsür km PCX ile şuan da yeni motor değiştirdim 500km oldu daha Forza kullanıyorum. Bu sürüşlerin %60-70'ini artçı ile yaptım. Annem ile aynı yerde çalışıyoruz dolayısı ile birlikte git gel yapıyoruz. Artçı ile alakalı olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki, motora binmeyi...
  12. A

Kapalıyken Ses Geliyor.

Sabahtan beri kafayı yemek üzereyim. Scooterın tam ayaklık kısmına balyozla vurup motoru ikiye ayırmamak için kendimi zor tutuyorum. Her neyse. Normalde motorumda hiçbir problem yoktur. Cuma günü akşam eve geldim. Motoru yerine çektim. Kilitledim vs. Kontağı kapattım eve geçtim. Motoru ilana...
  13. A

2024'te Kardeşim yaşında motor almak

Selamlar, İyi forumlar Daha önce de hatırlarsınız ki, benim 50cclik bi motorum vardı, pazartesi kendisi birlikte geçirdiğimiz 2400kmlik maceradan sonra satılıyor. PCX125 ile N-Max 155 arasında kaldıysamda, N-Max'in karaborsada olması sebebiyle ne yazık ki PCX almak durumundayım. Bütçe o...
  14. A

Sonunda o gün geliyor

Herkese iyi forumlar, Umarım iyisinizdir. Cappucino 50cc'yi bırakıp bayramdan sonra umuyorum ki güzel bir motor alacağım. Daha sonradan kullandıklarım sebebiyle artık Cappucinoya motor demeye içim el vermiyor :cherry: Şimdi sizden son bir akıl istiyorum. Ben aslında PCX 125 Almayı...
  15. A

Cappucino 50 Yokuş Görmüyor

Merhaba, Hem forumda hemde motorda yeniyim. Önceden tek tük motor kullanmışlığım yada GoSharing yada Martı gibi Moped sürmüşlüğüm vardı ancak profesyonel değildim haliyle. Geçen sonbahar 2.300km'de Cappucino 50 aldım. CC'yi düşük tutmamın sebebi, hem motor sürmeyi öğrenmek hemde B ehliyeti ile...