ahmetnr kullanıcısının son içeriği

1. ahmetnr

01AFU151 Mondial MR250 Destro Motorumuz Çalınmıştır

Merhaba Arkadaşlar 28.11.2021 Pazar Akşam 21:50 Adana Seyhan da Atatürk caddesi üzerinde bulunan Türkiye Finans bankası önünden motorumuz çalınmıştır duyanlar görenler bilgi verirse memnun oluruz Can 05432339561 telefondan ulaşabilirsiniz
  2. ahmetnr

Karadeniz Gürcistan gezimiz( iki Cbf 150)+cbr250

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yapmayı planladığım rotayı gerçekleştirdim ama resimler ile uğraşmak istemedim umarım bu şekilde incelenir iyi seyirler :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151136313999648.479120.795769647&type=3&l=00603dd267
  3. ahmetnr

Adana -Ceyhan MT İskenderun Belen gezisi

Selamlar havaların araya reklam almasından faydalanıp 250km lik küçük bir gezi yaptık Suat: xmax250 Murat:Tvs 150 Ahmet:Cbf150 Türker:Mondial Hüseyin:Yamaha Mustafa:Yamaha
  4. ahmetnr

Adana Mt Bahçeli Sucuklu pazar gezisi

Selam arkadaşlar güzel bir pazar gezisini daha noktaladık. iyi seyirler
  5. ahmetnr

33 NY 290 Mondial Tarsus'ta çalınmıştır

Yakın bir akadaşımıza ait 33 NY 290 Plakalı Kırmızı renkte Mondial UAG 125 marka motosiklet 10.11.2009 tarihinde çalınmıştır gören duyan arkadaşların insanlık namına haber vermesi rica olunur motorun daha taksitleri ödenmektedir İrtibat tel: Hakkı ERAVCI 0506 988 40 59
  6. ahmetnr

Ümmet Abimize Ceyhan-Yumurtalıkta Balık Lokantası Kapattık

öncelikle tüm türkiyeyi dolaşan ve geçtği heryerde sevgi saygı ile söz ettiren ümmet abimize bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyor allah gönlüne göre versin herşey gönlünce olması dileğiyle seni seviyoruz ilk olarak kapattığımız lokantadan ve iftar biraz geç oldu ama temiz oldu...
  7. ahmetnr

ahmetnr niğde-nevşehir-ürgüp-göreme

selam arkadaşlar bu haftada aniden bir gezi çıktı hiç hesapta yoktu ama çok güzel oldu yeni motorumla ilk uzun yol tecrübemi yaptım ve çok memnun kaldık biribirimizden yaklaşık 650km lik bir ve 100ytl yakıtla bu işi halletik ama sayfa kapanmadı daha arakadaşlarla beraber bir gezi yapmamız lazım...
  8. ahmetnr

(ADANA MT) ahmetnr sesiz sedasız antalya-kemer

selam arkadaşlar aniden çıkan bir teklif konusunda fazla düşünmedim ve sonuç marmokçular bu kahvaltı yerini çok iyi bilirler ve manavgat şelalesi ve kemer orada beni karşılayan biricik abime teşekkür ediyorum selamlar tüm arkadaşlarıma ama...
  9. ahmetnr

Adana Mt sıcaklardan bunalan ahmetnr ve ailesi çamlıyaylada

Selam arkadaşlar havalar çok sıcak gidiyor bizde evde kös kös oturmuş tv izliyorduk sonra hadi çamlıyaylaya gidelim dedim e tabi bizimkilere gezme işi olsun gerisini boş ver hemen hazırlandık düştük yola ilk molamız kadıncık baraj gölü iyi seyirler daha sonra çamlıyaylaya varıp hemen...
  10. ahmetnr

Sonunda Hayalim Gerçekleşti (FAZER)

Selam arkadaşlar uzun zamandır hayalını kurduğum motoruma dün kavuştum çok mutluyum allah herkesin gönlüne göre verisin selamlar
  11. ahmetnr

Sıcaklardan Bunalan Adana Mt Dağ Evinde

selamlar bu hafta da yolumuzu kozan tarafına çevirdik sevgili tekin abimizin dağ evinde güzel bir hafta sonu geçirdik katılım oldukça fazla olduğu için tek tek isim veremeyeceğim resimlerden sizler seçersiniz ben ceyhandan katıldığım için ortak naoktatada imamoğlu girişinde buluştuk...
  12. ahmetnr

Adana Mt Köpük Partisinde Koptuu...

selam arkadşlar adana mt yine eğlencenin dorukalarındaydı katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, mazeret bildirenler disiplin kurulunda salih beye savunmalarını vermelerini bildiriyoruz katılım 1-ahmet-nalan-nazan 2-özden-suat 3-mehmet soysaraç-ünal 4-bahadır-arkadaşı 5-bora abi-songül...
  13. ahmetnr

Adana Mt Yumurtalık Plajında Köpük Partisi ve Eğlenceye Davet

arkadaşlar 26,07,08 gecesi yumurtalıkta sahilde bulunan disko barda köpük partisi ve eğlence düzenlenecektir bu eğlencenin tadına varmak ve ertesi gün deniz keyfi yapmak ve serinlemek için ayrıca isterseniz mangal isterseniz fırında güveç bizleri bekliyor hadi arkadaşlar coşmaya stres atmaya ve...
  14. ahmetnr

Honda Cbf 150 Kırmızı

ilginize teşekkürler motorum satılmıştır
  15. ahmetnr

motosikletlerde hız sınırı otomobillerle aynı olmalı

motosikletlerin otoban ve şehirler arası yollardaki hız sınırın otomobillerle aynı hız limitine çıkarılması için hep beraber çalışalım ben 70 km h ilerlerken bir araç beni 80km h geçmeye kalkıyor ve o aracıda 90 km h başka bir araç geçmeye kalkıyor bu sırada beni geçen araç korna vs gibi...