Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar 28.11.2021 Pazar Akşam 21:50 Adana Seyhan da Atatürk caddesi üzerinde bulunan Türkiye Finans bankası önünden motorumuz çalınmıştır duyanlar görenler bilgi verirse memnun oluruz
Can 05432339561 telefondan ulaşabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar uzun süredir yapmayı planladığım rotayı gerçekleştirdim ama resimler ile uğraşmak istemedim umarım bu şekilde incelenir iyi seyirler :)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151136313999648.479120.795769647&type=3&l=00603dd267
Selamlar havaların araya reklam almasından faydalanıp 250km lik küçük bir gezi yaptık
Suat: xmax250
Murat:Tvs 150
Ahmet:Cbf150
Türker:Mondial
Hüseyin:Yamaha
Mustafa:Yamaha
Yakın bir akadaşımıza ait 33 NY 290 Plakalı Kırmızı renkte Mondial UAG 125 marka motosiklet 10.11.2009 tarihinde çalınmıştır gören duyan arkadaşların insanlık namına haber vermesi rica olunur motorun daha taksitleri ödenmektedir
İrtibat tel:
Hakkı ERAVCI 0506 988 40 59
öncelikle tüm türkiyeyi dolaşan ve geçtği heryerde sevgi saygı ile söz ettiren ümmet abimize bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyor allah gönlüne göre versin herşey gönlünce olması dileğiyle seni seviyoruz
ilk olarak kapattığımız lokantadan
ve iftar biraz geç oldu ama temiz oldu...
selam arkadaşlar bu haftada aniden bir gezi çıktı hiç hesapta yoktu ama çok güzel oldu yeni motorumla ilk uzun yol tecrübemi yaptım ve çok memnun kaldık biribirimizden yaklaşık 650km lik bir ve 100ytl yakıtla bu işi halletik ama sayfa kapanmadı daha arakadaşlarla beraber bir gezi yapmamız lazım...
selam arkadaşlar aniden çıkan bir teklif konusunda fazla düşünmedim ve sonuç
marmokçular bu kahvaltı yerini çok iyi bilirler
ve manavgat şelalesi
ve kemer orada beni karşılayan biricik abime teşekkür ediyorum
selamlar tüm arkadaşlarıma ama...
Selam arkadaşlar havalar çok sıcak gidiyor bizde evde kös kös oturmuş tv izliyorduk sonra hadi çamlıyaylaya gidelim dedim e tabi bizimkilere gezme işi olsun gerisini boş ver hemen hazırlandık düştük yola ilk molamız kadıncık baraj gölü iyi seyirler
daha sonra çamlıyaylaya varıp hemen...
selamlar bu hafta da yolumuzu kozan tarafına çevirdik sevgili tekin abimizin dağ evinde güzel bir hafta sonu geçirdik katılım oldukça fazla olduğu için tek tek isim veremeyeceğim resimlerden sizler seçersiniz
ben ceyhandan katıldığım için ortak naoktatada imamoğlu girişinde buluştuk...
arkadaşlar 26,07,08 gecesi yumurtalıkta sahilde bulunan disko barda köpük partisi ve eğlence düzenlenecektir bu eğlencenin tadına varmak ve ertesi gün deniz keyfi yapmak ve serinlemek için ayrıca isterseniz mangal isterseniz fırında güveç bizleri bekliyor hadi arkadaşlar coşmaya stres atmaya ve...
motosikletlerin otoban ve şehirler arası yollardaki hız sınırın otomobillerle aynı hız limitine çıkarılması için hep beraber çalışalım
ben 70 km h ilerlerken bir araç beni 80km h geçmeye kalkıyor ve o aracıda 90 km h başka bir araç geçmeye kalkıyor bu sırada beni geçen araç korna vs gibi...