Sıcaklardan Bunalan Adana Mt Dağ Evinde

selamlar bu hafta da yolumuzu kozan tarafına çevirdik sevgili tekin abimizin dağ evinde güzel bir hafta sonu geçirdik katılım oldukça fazla olduğu için tek tek isim veremeyeceğim resimlerden sizler seçersiniz

ben ceyhandan katıldığım için ortak naoktatada imamoğlu girişinde buluştuk

kozanda erzak alımı için kısa bir mola gürsel abi nekadar istediysede maydanoz almadılar

ve dağ evine varıyoruz arkadaşları yorucu bir tırmanış bekliyor motosikletlerimiz zarar görmesin yorulmasın diyerek aşağıda bırakıyoruz

evet konaklayacağımız dağ evimiz ve bora abi

etraftan manzaralar doğrusu şehirden uzaklaşınca hertaraf sanki göze hitap ediyor

derken tekin abi hemen salataya başlıyor kimseye güvenmediği için kendisi yapıyor iyide yapmış güvenmemekte salata süper olmuştu bilsek sucuk almazdık

sucuklarımız pişiyor ve hemen servis muzaffer abi bu konuda bayağı hızlı 600f ten olsa gerek

yemeklerden sonra eğlence free

selim beyler gürültüden sıkılmış olmalı zafer abini oğlu kendisi çok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün

bir videomuz var açılırmı bilmem ben atayım dedim

adana mt tabuları yıkıyor erkekler çay servisinde bayanlar memnun

arkadaşım benim bir bardak suyu var onuda benimle paylaşıyor

Son düzenleme:
Çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler:p

ilerleyen saatlerde Kozan Belediye Başkanı Sayın Mimar Kazım Özgan Bey aramıza katılarak bizleri onurlandırdı misafir perverliği ve aynı zamanda sevgi dolu bir kişiliğiyle kendisini tanımak bizleri mutlu etti ayrıca konak daveti ve sıcak sohbeti için kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz bundan sonraki yaşantısında başarılarının devamını diliyoruz

evet arkadaşlar güzel bir geziyide bu şekilde bitirdik selamlar tekrar görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
yaw ben adanaya gelmek istiyorum artık .. bu ne yawww ((((((((:) sucuklar paralar .. heheheh ah biz bugün şileye gittik .. sabahtan akşama .. aç dündük .

abı nasıl oluyor ya adamlar göbek atıyorlar sucuk partılerı falan
haksızlık bu mt cılere
haftaya ben verıyom sucuk partısı hemde has eşek etınden :queen:

guzel resımler

Ey maşşaLLah :) Bu ne kalabalık :p Dağ da şimdi Pöfür Pöfür esiyordur bee :)

Mersin İl Temsilcisi
babalar, szileri çok aradım ama ulaşamadım... ulaşsam mersinden kopup gelecektim yanınıza.... gürsel abiiiiii, telin dağda çekmioooooo :p

Adana İl Temsilcisi
çok güzel bir gün geçirdik.katılım bol,sucuklar harika,ortam mükemmel,dostluklar muhteşem,eğlence dolu dizgindi.bize evini açan ve elleriyle salatamızı yapan,sevgili tekin ağbimize yürekten teşekkür ediyoruz.:rendeer:özetlemek gerekirse;mükemmel ötesi bir geziydi.tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.:cat:sevgilerimle.

Bir kaç resimde benim makinemden

Yola çıkmadan önce, arkadaşları benzin almasını beklerken, baktıkki bir araba kaza yapmış (bayan sürücü) ve yardıma muhtaç, hemen yardımsever Adana MT imdadına koşar :cat:

30rv5o7.jpg

34rug02.jpg

yola çıkmak için bekliyoruz :cherry:
2gt515t.jpg

nxwg05.jpg

ceyhandan gelecek olan ahmetnr ve ekibi için buluşma noktasında bekliyoruz tabiki boş durmuyor resim çekiyoruz :mrgreen:
1yveae.jpg

iyo042.jpg

hedefimize ulaştıktan sonra mangalımızıda hazırladık, sucukları pişirmeye hazır
jjy9ud.jpg

acıkan mangalın başına koşuyor :p
29qnjnm.jpg

yemekten sonra :mrgreen:
e6t44w.jpg

2hx7kgo.jpg

21j2cys.jpg

154ucux.jpg

24yoled.jpg

2n23dwm.jpg

ptzeg.jpg

2njhhs7.jpg

siz hiç efendy_iso yu böyle gördünüzmü, evlenecek adaman hali bambaşka :rendeer:
2egcghc.jpg

10sb03m.jpg

Adana MT erkeği herzaman ve heryerde yardım severdir :cat:
v5wx2c.jpg

211p9xe.jpg

Bu arada tekin abiye ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok çok ama çok teşekür ederim....süper eğlendik :cat:

Son düzenleme:
çok güzel bir gün dü emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkürler

not: halaa ellerimde diken var yaw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar