- Konu Yazar
selamlar bu hafta da yolumuzu kozan tarafına çevirdik sevgili tekin abimizin dağ evinde güzel bir hafta sonu geçirdik katılım oldukça fazla olduğu için tek tek isim veremeyeceğim resimlerden sizler seçersiniz
ben ceyhandan katıldığım için ortak naoktatada imamoğlu girişinde buluştuk

kozanda erzak alımı için kısa bir mola gürsel abi nekadar istediysede maydanoz almadılar

ve dağ evine varıyoruz arkadaşları yorucu bir tırmanış bekliyor motosikletlerimiz zarar görmesin yorulmasın diyerek aşağıda bırakıyoruz

evet konaklayacağımız dağ evimiz ve bora abi

etraftan manzaralar doğrusu şehirden uzaklaşınca hertaraf sanki göze hitap ediyor

derken tekin abi hemen salataya başlıyor kimseye güvenmediği için kendisi yapıyor iyide yapmış güvenmemekte salata süper olmuştu bilsek sucuk almazdık

sucuklarımız pişiyor ve hemen servis muzaffer abi bu konuda bayağı hızlı 600f ten olsa gerek

yemeklerden sonra eğlence free

selim beyler gürültüden sıkılmış olmalı zafer abini oğlu kendisi çok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün

bir videomuz var açılırmı bilmem ben atayım dedim

adana mt tabuları yıkıyor erkekler çay servisinde bayanlar memnun

arkadaşım benim bir bardak suyu var onuda benimle paylaşıyor

ben ceyhandan katıldığım için ortak naoktatada imamoğlu girişinde buluştuk

kozanda erzak alımı için kısa bir mola gürsel abi nekadar istediysede maydanoz almadılar

ve dağ evine varıyoruz arkadaşları yorucu bir tırmanış bekliyor motosikletlerimiz zarar görmesin yorulmasın diyerek aşağıda bırakıyoruz

evet konaklayacağımız dağ evimiz ve bora abi

etraftan manzaralar doğrusu şehirden uzaklaşınca hertaraf sanki göze hitap ediyor

derken tekin abi hemen salataya başlıyor kimseye güvenmediği için kendisi yapıyor iyide yapmış güvenmemekte salata süper olmuştu bilsek sucuk almazdık

sucuklarımız pişiyor ve hemen servis muzaffer abi bu konuda bayağı hızlı 600f ten olsa gerek

yemeklerden sonra eğlence free

selim beyler gürültüden sıkılmış olmalı zafer abini oğlu kendisi çok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün

bir videomuz var açılırmı bilmem ben atayım dedim

adana mt tabuları yıkıyor erkekler çay servisinde bayanlar memnun

arkadaşım benim bir bardak suyu var onuda benimle paylaşıyor

Son düzenleme: