Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. SOn 6 aydır sürekli debriyaj sıyırıyorum. Motorum Yamaha XT 125 R. Aşama aşama yaptıklarımı anlatayım öncelikle. İlk sıyırdığında balata değiştirdim 3 hafta sonra yine patladı. Sonra sorun tas veya plakalardadır diye komple ybr tası ve baskı plaka seti taktım onuda 2 ay sonra...
Merhaba arkadaşlar. Bizim kendi grubumuz içinde sürekli tartıştığımız bir konudur bu. Karbüratörlü ve 10 yaş üstü kendini kanıtlamış baba endurolar ile yani nesil enjeksiyonlu bir çok elektronik ekipmanla doldurulmuş 10 yaş altı endurolar arasında seçim yapmak. Şimdi ben eski kafalıyım...
Arkadaşlar motor yakın bir arkadaşımın. LAstikler rosso kappa marka topcase . 2000 km de. Ufak bir yan yatma sonucu motosiklet kullanmaktan korktuğu için yeni aldığı motorunu satıyor. PAzarlık payı vardır. Hayırlı satışlar...
Merhaba arkadaşlar.Arkadaşım yeni motor aldığı için Ramzey QM200 gy cross ile super 8 scooterını satıyor . İlgilenen arkadaşlar için sahibinden ilan numaraları 324881717 ve 340092224. Motorlar bakımlı ve iyi durumdalar.
Ustalar durum başlıktaki gibi. Debriyaj sıyırıyordur dedik debriyajı değiştirdik ki bir kaçı sıyırmıştı zaten.lakin sıkıntı hala devam etmekte . Sanki hangi viteste olursan ol devir 7000 *8000 lere gelince motor sıyırıyormuş gitmiyormuş gibi davranıp bir titreme yaratıyor.Vitesi yükseltiyorsun...
Merhaba Usta arkadaşlar.
3 hafta önce arazide tepinirken sanırım vites pedalına kaya çarpması sonucu blok içinde bulunan vites mili itici pimin girdiği yuva kırıldı. Bu arada hafifte bir yamukluk oluşmuş vites milinde. Sağ kapağı açıp debriyaj tasını söküp kaynattırmayı düşünürken kaynakçı...
Arkadaşlar 2006 xt 125 r motorum ateşlemeyi kesti durduk yere eve aldım dağattım işin içinden çıkamadım ben . Marşa ilk basışta buji çakıyor sonrası gelmiyor. Kontağı açıp kapatmadıkçada ilk ateşlemeyi bile yapmıyor. Bunun sebepleri ne olabilir ? bobin arızasımı röle mi konjektör mü yoksa cdı...
Arkadaşlar kışın son demlerinde biraz çamurlanalım dedik düştük yollara. Doğaçlama bir geziydi. Lastiklerimiz çamur için uygun olmasada oldukça zevkli ve kaygan bir geziydi. :) Çok eğlendik çokk :)
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]...
Arkadaşlar aranızda bu motorun şase granaj , sele ve jantları sarı siyah kombinasyon renklere çevirebilecek photoshopçu varsa büyük sevaba girecek. Ona göre boyatıcam görmeden karar veremiyorum :)
[/url][/IMG]
Hafta sonu şöyle bi Uludağ Oteller yapalım dedik bi arkadaşlar :) Şehirde hava günlük güneşlikti ama yukarıda tipi ve rüzgar ... Knedimizi kutuplarda sandık. Tüm zorluklara rağmen eşsiz bir deneyimdi tipi ve karda motosiklet kullanmak.
[/URL][/IMG]
Arkadaşlar az önce bujiyi değiştirdim bujiye elektirik geliyor ama motor çalışmıyor benzini ateşlemiyor. Orjinal bujisinden önce uzun buji denedim elle motoru döndürdüm baktım motor dönmüyor çat diye bi ses geldi zorlamadığımız halde. Sonra onu çıkardık kısa orginali taktık şimdi motor...
Arkadaşlar arazi kullanımında arka frenin pedalda olması bazen sıkıntı yaratabiliyor. Acaba ek bir sistem ile pedal yerinde dururken ayrıca gidona arka fren için bir sistem eklenebilir mi?
Arkadaşlar biliyorum her marka modelde fren balatlarını değiştirmek farklı işlemler gerektirsede genel olarak dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir.
Bu konu hakkında çok detaylı bir araştırma yapmasamda forumda yardımcı olacak görsel pek bişi bulamadım. Kendi motosikletiminde (XT 125 R 2006...