Hüseyinalan Tırmanışı

Arkadaşlar kışın son demlerinde biraz çamurlanalım dedik düştük yollara. Doğaçlama bir geziydi. Lastiklerimiz çamur için uygun olmasada oldukça zevkli ve kaygan bir geziydi. :) Çok eğlendik çokk :)

l60pj.jpg
[/url][/IMG]

l60q3.jpg
[/url][/IMG]

l60ql.jpg
[/url][/IMG]

l60qt.jpg
[/url][/IMG]

l60sg.jpg
[/url][/IMG]

l60sv.jpg
[/url][/IMG]

l60t7.jpg
[/url][/IMG]

l60th.jpg
[/url][/IMG]

l60tv.jpg
[/url][/IMG]

l60u5.jpg
[/url][/IMG]

l60ud.jpg
[/url][/IMG]

l60ux.jpg
[/url][/IMG]

l60vj.jpg
[/url][/IMG]

l60vr.jpg
[/url][/IMG]

l60w4.jpg
[/url][/IMG]

l60wh.jpg
[/url][/IMG]

l60ws.jpg
[/url][/IMG]

l60x2.jpg
[/url][/IMG]

Teşekkürler arkadaşlar.

Sabih abi arkadaşlar kafa dengi olunca rahat durmak mümkün olmuyor birimiz üşensek diğeri gazlıyor kendimizi çamurda buluyoruz sonra :)

Dağ tırmanışı için dumanlı yaylasına gitmiştik. 8 saat dağda sırılsıklam. Töbeliyim kış zamanı asla böyle etkinliklere katılmak yok. Fotoğraflarını görünce bile üşüdüm yine.

On numara gezi olmuş keşke vaktim uygun olsaydıda bende katılsaydım :D:D bende ilk olarak kendi çapımda bi hasanağa civarı çamura battım :D Bir dahaki sefere inşallah katılırım

On numara gezi olmuş keşke vaktim uygun olsaydıda bende katılsaydım :D:D bende ilk olarak kendi çapımda bi hasanağa civarı çamura battım :D Bir dahaki sefere inşallah katılırım

Hasanım yaz geliyor çamursuzda olsa oraları tam çoşmalık ;) Hazırla kendini :)

Çamur işin en zevkli kısmı aslında. Tecrübe açısındanda kullanıcıya çok şey katıyor. Geziyle birkte bir nevi eğitim oluyor bizim için bu doğaçlamalar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar