Agv kullanıcısının son içeriği

1. A

Motosikletim abimde vermiyor ruhsat Benin üzerime ysrdım

Arkadaşlar abimle kavgalıyım moyosijlet spacy parasını ödeyeceğim dedi fakat ödemedi. Ruhsat benim üzerime kullanıyor motosikleti dükkanında vergileri ödemiyor 1.000 lirayı geçti cezalarla ruhsat hepsi onda şimdi polise şikayet etsem Mahkeme falan o kadar ilerlemesin istiyorum olay aile de...
  2. A

YBR Satıp Bajaj Pulsar Almak?

Arkadaşlar hayırlı günler. Genelde artçılı kullanıyorum, YBR 2013 model ve 40000 km yaptım. Periyoduk bakımlar vs. Hepsini kendim yaptım. Rodajı düzgün, kitapçığa uygun şekilde yaptım ve Castrol'den başka mevsime göre 10-50 ve 10-40 kullandım. Hakikaten harika motor fakat artık yetmemeye...
  3. A

İstanbul- Gece paket servis işi yapan var mı arkadaşlar? Fikir lazım

Arkadaşlar hayırlı geceler. Gece paket servis işine ihtiyacım var. 11'den sonra ek iş yapacağım bir yer buldum fakat aklıma takıldı. 35 TL 4 saat çalışma için + kendi motorumla çalıştığım için 15 TL Toplam: 50 lira. Benzin için 15 kuruş veriliyor kilometrede. YBR 125 ESD sahibiyim. Sizce...
  4. A

İş yerindeki motosiklet zimmet tutanağı hakkında! Arkadaşlar sözleşmeye bakar mısınız

Merhaba, Kurye olarak çalışmaktayım arkadaşlar. Şirkete başlayalı 1 yıl oldu şimdi motosiklet zimmet tutanağı yaptılar bize fakat çok saçma geldi bana. Kafam karıştı sizlere sorayım dedim. Arkadaşlar sözleşme kağıdı bütün sadece altı kırmızı ve turuncu olarak çizerek belirttim önemli yerleri...
  5. A

Ybr ön amortisör yağ değişimi nasıl yapılır arkadaşlar?

Hayırlı ramazanlar cümleten. Arkadaşlar motosiklet memlekette ben İstanbul'dayım. Memlekette ise tamirciye götürme imkanımız yok maalesef köy bölgesinde. İstanbul'a getirecektik fakat bazı aksilikler oldu iptal oldu. Şimdi ben yarın sabah yola çıkıyorum izindeyim. Memlekete gitmişken MOTUL 10W...
  6. A

Kaza - Sigorta primim ne kadar etkilenir seneye?

arkadaşlar hayırlı günler motosikletim ile araca çarptım frenle ilgili kaza hidrolik.. herneyse ortalama 400 lira masraf var arkadaşlar sigortadan yaparsam eğer bu masraf seneye sigorta yenilerken eklenir mi? yani bu sene 350 liraya yeniledim daha önce hiç kazam yok 350 lira önümüzdeki...
  7. A

Kuryelik yapan arkadaşlar gelsin!!

arkadaşlar ben de dahil bir çoğumuz bu işi yapıyor herkes şikayet ediyor fakat toplanıp sesimizi duyurmadıkça bizi duyan olmaz bir çoğumuz yemek veya evrak kuryeliği yapıyor yahut ecza depolarında acil ilaç götürüyor yağmur kar çamur demeden . şu an çalıştığım yer de dahil güvenliğe önem...
  8. A

Beyoğlu bölgesi paket elmanı aranıyor

Arkadaşlar beyoğlu bölgesine eleman aranıyor çalıştığım şirkete ortam gayet iyi 18-25 yaş arası eleman aranıyor 1.400 lira maaş deneme süresinden sonra 1 aydan sonra 1500 lira oluyor paket başı 50 kuruş prim agi yemek şirketten ilk günden itibaren sigorta yapılıyor 9 saat çalışma süresi...
  9. A

Kaza - Sigorta primi ne kadar yükselir?

Arkadaşlar, arkadaşım motosiklketi otoparktan geri geri çıkarırken tesadüfen park halindeki X max motosiklete çarpıyor. Motosiklet devriliyor grenajlar 800-1000 lira arası fiyat tutuyor servis öyle söylemiş. Şimdi benim sigortadan karşılasak prim seneye ne kadar fazla gelir ve bu her sene sabit...
  10. A

İstanbul paket servis/kurye arkadaşlar kazancınız nedir?

iş arıyorum arkadaşlar kaç saat çalışıyorsunuz yol yemek maaş nedir herkes çalıştığı yerleri yazarsa aklımızda fikir oluşur maaşlar hakkında
  11. A

MT-07 Masrafları Hakkında. Kullanan arkadaşlar bilgi paylaşabilir mi?

Arkadaşlar bir yakınım MT-07 düşünüyor alacak doğrusu ama benim aklıma takılan bir konu var. Bu modeli düşünüyorum ileride fakat büyük motorların masrafları da artacak elbette. Lastik ve yapılan km ve bakımlar hakkında bilgi verebilir mi kullanan arkadaşlar? Kazasız sürüşler, Allah kaza...
  12. A

Ybr sürücü sağ ayaklık kırıldı ne yapabilirim

Arkadaşlar kaldırıma takıldı sağ ayak koyma yeri kırıldı döküm demir kaynak yapılır mı veya parça ne kadar tutar bilen var mı çünkü tek satılmıyor gibi alt tarafa baktım da karışık biraz
  13. A

Paket Servis Elemanı Arkadaşlar Maaşlar Ne Kadar

Arkadaşlar firma yapılan iş ve mesai saatlerini kaç saat çalışıyorsunuz yazarsanız bilgileniriz pizza hut mesela şu an ne kadar veriyor maaş prim falan
  14. A

Pizza Hut'da çalışan var mı aramızda

2014 itibari ile kaç saat ve ne kadar maaş veriyorlar çalışanı veya bileni var mı acaba teşekkürler
  15. A

Kendi Motosikletimle Çalışmak Masraflar

Arkadaşlar 2013 ybr esd kullanıyorum muhtemelen 450 tl aylık Motosiklet kirası olacak benzini firmaya ait aracın castrol yağ 1500-2000 km arasında değiştireceğim fren balataları dahil çoğu mekanik parçayı orijinal kullanmak istiyorum güvenlik için yağ değişimi buji hava filtresi kendim yapıyorum...

Yeni mesajlar