Pizza Hut'da çalışan var mı aramızda

Agv

2014 itibari ile kaç saat ve ne kadar maaş veriyorlar çalışanı veya bileni var mı acaba teşekkürler

İzmir İl Temsilcisi
Merhabalar.

Pizza hutta çalışmadım fakat genel olarak çalışma saatlerini ve ücretlerini biliyorum.

Çalışma saati 9 saati geçmez. Bazen çok nadirde olsa yogunluktan sizden 1 saat daha fazla kalmanızı isteyebilirler onuda ertesi günü 1 saat erken çıkarak telafi ederler fakat bu şubeden şubeye degişir.

Benim bildigim 9 saati geçmiyor.

Ücretlerde 900 ila 1200 arası degişir bunun sebebide alınana bahşişlerden dolayıdır. + paket primi.

Eger başka seçeneginiz varsa kesinlikle bulaşmayın.

Farklı bir firma söylebilirm sana Dominos mesela. 8 Saat çalışıyorsun vardiye sistemi asgari ücret alıyorsun. sipariş başına 25 kuruş pirimin var. ay sonu toplu olarak hesaplanıp sana sipariş primin maaşla birlikte veriliyor bahşiş felanda günlük sigara paranı çıkarır her türlü. işe girdikten ortalama 1 ay kadar sonra zam sınavına giriyorsun dominosun kendi sınavı ve sınavı herkes geçiyor garanti verebilirim ve +50 lira maaşına zam geliyor. Ortalama olarak ay ay 900-980 arası değişiyor aldığın ücret.

Farklı bir firma söylebilirm sana Dominos mesela. 8 Saat çalışıyorsun vardiye sistemi asgari ücret alıyorsun. sipariş başına 25 kuruş pirimin var. ay sonu toplu olarak hesaplanıp sana sipariş primin maaşla birlikte veriliyor bahşiş felanda günlük sigara paranı çıkarır her türlü. işe girdikten ortalama 1 ay kadar sonra zam sınavına giriyorsun dominosun kendi sınavı ve sınavı herkes geçiyor garanti verebilirim ve +50 lira maaşına zam geliyor. Ortalama olarak ay ay 900-980 arası değişiyor aldığın ücret.

hayırdır kardesım eskıden domınosdamı calısıyordun yoksa :D

1200 maas 9 saat çalışıyorsun yeme içmede sınırlama yok o kadar diğer yabancı firmalara göre.Çalısmayı düşünüyorsan tavsiye edebilecegim bir firmadır dominostanda iyidir.

İzmir İl Temsilcisi
1200 maas 9 saat çalışıyorsun yeme içmede sınırlama yok o kadar diğer yabancı firmalara göre.Çalısmayı düşünüyorsan tavsiye edebilecegim bir firmadır dominostanda iyidir.

Benim eski çalıştıgım firmayla aynı fakat yeme içme sınırı olmadıgından eminmisiniz ?

Vardiya müdürleri hergün sayım yapıyor ve en azından sadece kola ve diger gazlı içeçeklerde sınırlama olması gerekir _? Yada sizin şubedeki vardiya müdürü kıyak yapıyor.

Pizzada kişiye özel 1 veya en fazla 2 hak tanınır ama müşteriye gitmeyen pizzaları hemen hemen her şirket çalışanlarına yeme hakkı verir.

unıversıteyı bıtırdıgım yıllarda domınosda mudurluk yaptım personel gunde bır defa orta boy 2 malzemelı pızza yıyebılıyordu. fakat bız kendı ınsıyatıfımızde ıstedıgı pızzayı yemesıne ızın verıyorduk fakat domınosda ıcecek serbest degıldı. ıstısna durumlardada evıne goturmesı ıcın pızzada yaptırabılıyorduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar