- Konu Yazar
Arkadaşlar hayırlı günler. Genelde artçılı kullanıyorum, YBR 2013 model ve 40000 km yaptım. Periyoduk bakımlar vs. Hepsini kendim yaptım. Rodajı düzgün, kitapçığa uygun şekilde yaptım ve Castrol'den başka mevsime göre 10-50 ve 10-40 kullandım. Hakikaten harika motor fakat artık yetmemeye başladı. Bajaj Pulsar NS 200 almayı düşünüyorum fakat kronik sorunları canımı sıktı internette yazılanlar. Stop etme sorunu vs. Siz önerir misiniz arkadaşlar? YBR Tık demedi maşallah, bakımlarını kendim yaptım subap vs hariç. Şimdi biraz daha değişiklik olsun diye Bajaj almak istiyorum fakat karışık yolda kalmak falan istemiyorum. Bajaj da iyi bir marka fakat sorunları canımı sıktı.
ale:
Yedek parça fiyatlarına bakıyorum da, uygun gibi. Başlığını da inceliyorum, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Özellikle bakımlar ne kadar tutuyor arkadaşlar? Kendim ilgilendim YBR ile ama Bajaj alırsam muhtemelen garantide sıkıntı yaşamamak için servise gideceğim.
YBR aynayı 70 lira derken (yan sanayi 20 lira) Bajaj sağ sol toplam 42 lira demiş. Umarım Yamaha sanıpta kendilerini zam yapmazlar, gerçekten kaybederler o zaman.
Yedek parça fiyatlarına bakıyorum da, uygun gibi. Başlığını da inceliyorum, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Özellikle bakımlar ne kadar tutuyor arkadaşlar? Kendim ilgilendim YBR ile ama Bajaj alırsam muhtemelen garantide sıkıntı yaşamamak için servise gideceğim.
YBR aynayı 70 lira derken (yan sanayi 20 lira) Bajaj sağ sol toplam 42 lira demiş. Umarım Yamaha sanıpta kendilerini zam yapmazlar, gerçekten kaybederler o zaman.
Son düzenleme: