Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar YAMAHA XJ6 MOTOSİKLETİM İÇİN ( FAR DEMİRİ ) ( ARKA TUTMA DEMİRİ ) ( YEDEK SU DEPOSU GENLEŞME TANKI ) Aramaktayım bir çok servise sordum ancak sonuç hüsran önerebileceğiniz bir yedek parça firması var mı teşekkür ederim
Selamın Aleyküm abilerim,kardeşlerim daha önceden açtığım konuyu bazılarınız hatırlar diye düşünüyorum.
kanuni windys 125 :cherry:
motorumu sattım ehliyet almak için nasipse ehliyetimide alıyorum suan cross motorlar çok dikkatimi çekiyor ve aklımda bir cross motor projesi yapmak var acaba...
Selamın Aleyküm abilerim arkadaşlarım belki hatırlarsınız kanuni windys 125 motorum vardı onu toplamıştım
görmeyenler için : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157956-asla-hayallerinizden-vazgecmeyin-2-yil-da-bitsede-bitiyor.html#post3798538 nasıpse satıyorum motoru baya zarar ettim...
Selamın Aleyküm herkese bu konuyu kime danışsam bilemedim internette bi araştırma yaptım ancak pek güvenemedim motosiklet dükkanımız için bir web sitesi yapmayı düşünüyoruz ancak bu işler nasıl olur
alan adı vs nasil alırız ufak biilgisi olan varmı şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar
selamın aleyküm herkese abilerim kardeslerim dostlarım malum 18 yaşıma girdim ve hala motosiklet ehliyetim yok ancak 2 yıldır motosikletim var gerçi açtığım konudan hatırlarsanız kanuni windys projesi diye 2 yıl motora binemedim zaten neyse konuya geçeyim şimdi ben buraya Sigorta yazıcam ve bi...
selamın aleyküm herkese abilerim kardeslerim dostlarım malum 18 yaşıma girdim ve hala motosiklet ehliyetim yok ancak 2 yıldır motosikletim var gerçi açtığım konudan hatırlarsanız kanuni windys projesi diye 2 yıl motora binemedim zaten :mrgreen::mrgreen: neyse konuya geçeyim şimdi ben buraya...
selamın aleyküm abilerim kardeşlerim arkadaşlarım konuya hemen gireyim 2 sene önce ilk motosikletimi aldım motorum kanuni windys 125 ilk motorum olduğu için birazda acele ettim motorumu aldığımda hiç motor kullanmayı bilmiyordum noterden satışı aldık adama rica ettim vitesi boşa alırmısınız diye...
selamın aleyküm abilerim kardeşlerim arkadaşlarım konuya hemen gireyim 2 sene önce ilk motosikletimi aldım motorum kanuni windys 125 ilk motorum olduğu için birazda acele ettim motorumu aldığımda hiç motor kullanmayı bilmiyordum noterden satışı aldık adama rica ettim vitesi boşa alırmısınız diye...
selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce motosiklet dükkanı açtık ve gelen motosikletlerin bakımını hatırlatacak kişi bilgilerini notlayacak bir program varmı acaba ajanda gibi bildiğiniz şimdiden teşekkür ederim :)
Selamın Aleyküm arkadaslarım abilerim kardeşlerim işten anca çıktım foruma yeni girebildim Geç oldu biraz ama Herkesin kandilini en içten dileklerimle kutlarım
konuya geçeyim bu aliexpress tr den egzoz almak istiyorum acaba nasıl oluyor daha önceden alış veriş yapan bana yardımcı olabilirmi...
selamın aleyküm arkadaşlarım kardeslerim abilerim size bir sorum olacak bu pistde motosiklet kullanan kişileri gördükce bende heveslendim acaba sadece pist için kullana bileceğim bir motosikleti nasıl almalıyım nasıl mantıklı olur sızde zaten normal şehir içi kullanım motorum var ancak bu...
abilerim arkadaşlarım kardeşlerim internette uzun süre arastırma yapmama ragmen hala pek bi bilgi bulamadım polisaj nasıl yapılır bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba ?
ORNEK
öncesi
sonrası