_cns_monero_ kullanıcısının son içeriği

1. C

Malkara Gezi fotoları 25/10/2009

Yine her zamanki gibi klasik toplanma yerimiz shell benzinliğinde toplandık.. Rotamız Alpulu üzerinden oldu Alpulu sapağından Babaeski grubunu alıp Hayrabolu’ya doğru yola devam ettik.. Hayrabolu’daki Çay bahçesinde çaylarımızı içtik.. Emre Sever’e teşekkür ederiz çaylar için.. Malkara’ya...
  2. C

işte benim sarı kızım..

Ne kadar gönlüm Bıcırımda olsada sarı kızımın yeri ayrı.. 10/07/2008 Tarihinden beri abim yüzünden jandarmanın elindeydi :salut: Şimdi tekrar kavuştum sarı bebeğime.. Artık tam endurocu oldum :queen: Biraz fotolar...
  3. C

25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

Tarih : 25/10/2009 Yer : Malkara Değirmen Restorant Toplanma Saati : 10:00 Teker Dönüş Saati : 10:30 Toplanma Yeri : Aslı Petrol Shell Benzinliği Lüleburgaz Rotası : Aslı Petrol – Alpullu – Hayrabolu– MALKARA Menü ve ücret belirtilmemiştir.Herkes istediği yemeği yiyebilir ve ona göre...
  4. C

Mangal cız bız fotoları..Rekorr 141 kişi

141 kişi 99 Motor Yine Rekor gezimiz.. Yine her zamanki gibi shell benzinliğinde toplandık ve misafirlerimizi bekledik.. Herkes toplanmaya başlayınca yola koyulduk.. İlk önce sütlücede Klüb üyemiz ve sevdiğimiz motorcu arkadaşımız Nedim Türen2in kabir ziyaretinde bulunduk.. Ardından Mangal...
  5. C

11 Ekim 2009 - Mangal'a var mısınız ??

. Herkes sezonu kapadı biz gezmeye devam ediyoruz :bounce: Tüm arkadaşları bekliyoruz :) Yer : Sergen – Vize Sapağı Tarih : 11.10.2009 Rota : Umurca – Sakızköy – Emirali – Ahmetbey – SÜTLÜCE – Cevizköy – Poyralı - Sergen Toplanma saat ve yeri : 10:00 ( Shell Benzinliği – Aslı Petrol)...
  6. C

29/30 Ağustos Erikli-Danışment Kamp Gezimiz(foto)

22 kişi 8 motor 2 araba deniz kum güneş güzel geçti :crz: Herzamanki gibi toplanma yerimiz shell benzinliği toplaşmaya çalışıyoruz :) yola çıktık gördüğümüz ilk migrosta mola verdik :D (herkes ihtiyaçlarını karşıladı) Sonunda erikliye geldik ve satır etim :D Gezer &...
  7. C

29/30 Ağustos Erikli-Danışment Kamp Gezisi

Lüleburgaz üzerindeki rotayı yazdım diğer illerden gelmek isteyenler için özel rota yazabilirim
  8. C

23/08/2009 Pazar Kıyıköy'e anlamlı tarihi ve eğlenceli bir gezi :) (Foto)

7 Motor 1 Araba 16 Kişi Aniden verilen bir kararla shell benzinliğinde hemen toplanıp yola koyulduk.. Rotamız Karaağaç üzerinden Yörük Tepe de mola verip tekrar yola devam ettik.. Kıyıköye vardığımızda klasik gittiğimiz son tango restoranta gittik.. Restoranttan çıkıp sahile deniz kum güneş...
  9. C

Ehliyetimi aldım

ALınca fotosunu koy diyen arkadaşlar için özel hazırladım ;) Alamazsın alırım alamazsın alırım diye diye sonunda aldım ehliyeti :) Bi seferde sınavları verdim veeee sonuç buuu :D beklesin beni yollar artık ehliyetim var :)
  10. C

Lüleburgaz'dan 2006 Suzuki GSR 600

Markası : Suzuki GSR600 Modeli : 2006 Km : 18000 Ekstralar : Yeni bakımı yapıldı.Motor yağı,Hava ve yağ filtresi değişti,Arka lastik yeni takıldı,xenon far takıldı,önde siperlik camı,performans egzozu,motor koruma dmiri mevcuttur. Açıklamalar : Model yükseltmek için satıyoruz.Takas olabilir...
  11. C

31 Temmuz Omm ile güvenli sürüş ve anlatımlı seminerimiz var

Tarih : 31 Temmuz 2009 ( Cuma) Seminer süresi : 20:00 - 22:00 (Katılıma Göre) Yer : Fen bilimleri dersanesi Lüleburgaz Katılım Bedeli : Ücretsiz Yaş sınırlaması : Yok Seminerin İçeriği : -Yönlendirme ve Viraj Alma. -Temel Koruma:Malzeme ve Motor. -Vites ve Debriyaj...
  12. C

Bu arkadaşları Tanıyan var mı?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. Fotolardaki 2 motorcu arkadaşımızı tanıyan varmı? Varsa bana bi ulaşırsanız sevinirim.. Arama sebebim Motorundaki airbrushı ve motoru ;) Geçen sene bizim sezon açılış yemeğimize gelmiştiler ama bilgilerini kaybettim tanıyan varsa iyi olur :)
  13. C

05 temmuz kıyıköy-ahmetbey gezi fotoları

Ahmetbey-Kıyıköy gezisi 12 kişi 5 Motor 1 araba Ahmetbey deki yüksel sorgusuzun cafe açılışına uğradık.Tebrik edip Kıyıköye doğru yola çıktık..Yolda bastıran yağmur bizim kararımızı değiştirmedi..Yol rotamız ahmetbey üzerinden saray ve kıyıköy oldu kıyıköye vardığımızda hava açmaya...
  14. C

Full foto 28 haziran Pazar Edirne gezisi

Toplam 80 kişi 65 Motor 1 araba Sabah 10:00 da aslı petrol de İstanbullu arkadaşları toplayıp edirneye doğru yola çıktık.Ardından Edirneye vardığımızda şehir turu atıp Ağa köşkü restoranta vardık.Lüleburgaz-Edirne-Uzunköprü-İstanbul-Malkara-Çorlu-Silivri-Kırklareli ve pınarhisardan gelen...
  15. C

[Kırklareli / Lüleburgaz MT]28 haziran pazar edirne gezisi

LÜLEBURGAZ MOTOSİKLET KULÜBÜ EDİRNE GEZİSİ YER: EDİRNE - AĞA KÖŞKÜ RESTAURANT TARİH: 28 HAZİRAN 2009 Hareket yeri: Lüleburgaz Aslı Petrol “SHELL” Benzin istasyonu Hareket Saati: 10.30 SAAT: 12.00 (Edirne’ye Varış) MENÜ: Salata,Yoğurt,Köfte,Meşrubat,Meyve ÜCRET: 15 TL İRTİBAT TEL...

Yeni mesajlar