25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

Tarih : 25/10/2009

Yer :
Malkara Değirmen Restorant

Toplanma Saati : 10:00

Teker Dönüş Saati :
10:30

Toplanma Yeri : Aslı Petrol Shell Benzinliği

Lüleburgaz Rotası :
Aslı Petrol – Alpullu – Hayrabolu– MALKARA

Menü ve ücret belirtilmemiştir.Herkes istediği yemeği yiyebilir

ve ona göre ücret öder..

Lüleburgaz İrtibat Tel : 0542 214 24 25 ( Ali Tezcan)

Malkara irtibat tel : 0543 803 23 23 (Aykut Tabak)

bnrd6337673685701237506.jpg

Bu gezi kesinlikle klüp/kuruluş adı altında düzenlenmemiştir..

Lüleburgaz motosiklet klübünden istifa ettim. Artık gezileri tek başıma organize ediyorum..

Bilginize...

Maşallah.. Ne be.. Etrafa tohum mu saçtınız. Bravo organize edenlere ve ıştırakçılara...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava müsait olursa istanbuldan gelirim cansu,sen çağırırsın da gelmezmiyiz.efe_1987 mehmetle beraber hemde,bi de istanbuldan gelecekler direk malkaraya mı gidecek,sergen gezisindeki gibi karşılama grubu falan olacakmı acaba

size neresi uygun olursa orası mustafacım zaten irtibat no yazdım neresi uygunsa orasını arasınız yine karşılamaya gideriz :)

Işte bunu sevdim,silivriden murat abiyi de bekliyoruz onu arıcam ben gelirse ben mehmetle beraber silivriye giderim ordan geliriz biz inşallah hava güzel olur inşallah güzel olur inşallah güzel olur

Işte bunu sevdim,silivriden murat abiyi de bekliyoruz onu arıcam ben gelirse ben mehmetle beraber silivriye giderim ordan geliriz biz inşallah hava güzel olur inşallah güzel olur inşallah güzel olur

TEkirdağ mt Grubu Olarak İstanbuldan Gelecekleri KArşılayabilir, YOla Beraber devam edebiliriz.. :cat:

özer abi bence söz verme hep böyle yapıyosun son anda bi bakıyoruz yoksun :cherry:

Selamlar Pazar gününe Bir planım çıkmaz ise Bende Gelebilirim Yanlız Yolları Sağlam tarif edicek birisi Lazım. Yada fatihten beraber Çıkabiliriz yola Varsa butarafta arkadaşlar ?::piloot::

mustafa var motosiklet adaşın :) onla konuş by_dengesiz

Okey cansu Dediği gibi hava güzel olsunda Yolların Bittiği yere kadar gideriz. :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------

hallederiz hele bi hava iyi olsun

Katılıyorum Yağmurlu havada hiç Sürmedim Bu Yeni şeytanımı Sürmekte İstemiyorum :pale::cat::rendeer:

arkadaşlar istanbuldan kac km olur malkara bende bı hesap yapım belkı gelırım bu arada bayan kısmısıda gelecekmı bende esımı getıreyım ole olursa

okey cansu dediği gibi hava güzel olsunda yolların bittiği yere kadar gideriz. :wiinkk:

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 16:19 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 16:18 pm ----------[/sıze]

katılıyorum yağmurlu havada hiç sürmedim bu yeni şeytanımı sürmekte istemiyorum :pale::cat::rendeer:

yağmurlu olması da önemli havanın soğuk olması da,soğuk havayı sevmem,motorum da sevmez

arkadaşlar istanbuldan kac km olur malkara bende bı hesap yapım belkı gelırım bu arada bayan kısmısıda gelecekmı bende esımı getıreyım ole olursa

bilader sen harbi tehlikelisin ya :) Tam takır kuru bakırsız okadar yola Gelicen he :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 PM ----------

yağmurlu olması da önemli havanın soğuk olması da,soğuk havayı sevmem,motorum da sevmez

Sadece Soğuk Duş yapmayı sefiore :mrgreen:

bilader sen harbi tehlikelisin ya :) Tam takır kuru bakırsız okadar yola Gelicen he :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 PM ----------

Sadece Soğuk Duş yapmayı sefiore :mrgreen:

cihan kardwesım napım yaa kıs geldım gelecek azcık gezeyım yahuu:queen::queen::queen::queen:

beraber gidekmi :::::::::::):):)::):):).

:pale: En sevindiğim nokta Ehliyeti Alıyor bilincinde olmanç :rendeer::wiinkk:

bak şaka filan yapıyorum ama bende bu durumdan pek memnun degilim ama hep aksilikler oldugu ıcın alamadım sımdıye kadar
motoru yenı aldım sende ılk aldıgını hatırla o heyecan senı seytanlastırıyo dostum
ben motoru almadan 3 gun onceden aldım kaskları dizlık korumayı eldıvenı montu anlatabılıyomuyum bos bırı degılım ama zorlandım neyse bu kadar acıklama yeterlı

bak şaka filan yapıyorum ama bende bu durumdan pek memnun degilim ama hep aksilikler oldugu ıcın alamadım sımdıye kadar
motoru yenı aldım sende ılk aldıgını hatırla o heyecan senı seytanlastırıyo dostum
ben motoru almadan 3 gun onceden aldım kaskları dizlık korumayı eldıvenı montu anlatabılıyomuyum bos bırı degılım ama zorlandım neyse bu kadar acıklama yeterlı

Hayırlı olsun Pazar günüki yolculuk Kaç km git gel sen onu söyle :wiinkk::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar