Ehliyetimi aldım

ALınca fotosunu koy diyen arkadaşlar için özel hazırladım ;)

Alamazsın alırım alamazsın alırım diye diye sonunda aldım ehliyeti :)

Bi seferde sınavları verdim veeee sonuç buuu :D

beklesin beni yollar artık ehliyetim var :)

gg640x480.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güle Oynaya Kazasız Belasız Rüzgarın keyfini cıkarmanı dilerim Yüce RAbbimden
Hayırlı Uğurlu Olsun

ıyk beğenmedim :p, Hayırlısı olsun kazasız belasız yolun açık olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 40 a almıştım :mrgreen:

iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler kötü dilekte bulunanlarada teşekkürler :)

mutluyum moralimi kimse bozamaz :wiinkk:

Bende 4temmuzda girdim kazandım yakın zaman içinde çıkartıcam ehliyeti kursa gittim elime 2tane fatura tutuşturdular 1 tanesi maleyeye 70lira diğeri 25lira şöförler cemiyetine banakaya yatıcak elime sertifikayı bunların parasını yatırıp makbuzları getirince vericekler heralde sonra trafiğe çıkıcam ve ehliyeti alıcam.

Sorum şu ki trafiğe gittiğimde kaç saat beklerim ehliyetin çıkması için. haftaiçi devamlı dershaneye gidiyorum ve fazla takılamam yani kaç saat bekleyecem.

hayrlı olsun kazasız belasız sürüşler bende bu ayın 22 sinde sınava giryorm kazanırız heralde birde motor alırız arkasından inşallah

hayırlı olsun cansu kazasız sürüşler :rendeer: sanki kuyruğu biraz eğri gibi ama neyse

ücret olayını karıştırmasak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 PM ----------

Bende 4temmuzda girdim kazandım yakın zaman içinde çıkartıcam ehliyeti kursa gittim elime 2tane fatura tutuşturdular 1 tanesi maleyeye 70lira diğeri 25lira şöförler cemiyetine banakaya yatıcak elime sertifikayı bunların parasını yatırıp makbuzları getirince vericekler heralde sonra trafiğe çıkıcam ve ehliyeti alıcam.

Sorum şu ki trafiğe gittiğimde kaç saat beklerim ehliyetin çıkması için. haftaiçi devamlı dershaneye gidiyorum ve fazla takılamam yani kaç saat bekleyecem.

aynı paraları bende ödedim 2 gün bekledim hazır olunca polis memuru sanyiye getirdi gıcır gıcır ehliyeti :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar