Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. 2 hafta önce kuryeliğe başladım. Herşey güzel iyi gidiyor da bir kaç gün önce sağ elimde başparmağımın yanında bir ağrı başladı. Böyle bir sızlama söz konusu. Nedenini anlamak için buraya bir yazayım dedim başına gelen var mı çözüm nedir diye.
Yani genel olarak sağ el...
Arkadaşlar selam. Bu iki motor arasında kaldım. Beni şehir içinde bir yerlere götürsün tarzında evin önüne bırakabileceğim bir motor arıyorum. Şuan kurye çıkması spacy ler bile 15 bin bandına yaklaştı o yüzden Japon motora para yetiştiremem. Servisi bize 5 dk mesafede olan bu iki motor var...
Köpek adından emin değilim kendim salladım ama yolu her gün kullanmanın etkisiyle ve önümde ki polisin 1000 lik motorla uçup gitmesiyle birlikte boş yolda hızlanmamdan ötürü nerdeyse başıma gelecek bir kazaydı zamanında. 90 la giderken ABS nin ne kadar kısa mesafede beni durduğunu...
Selam arkadaşlar. Şimdi motorun alt sakalına sticker kaplıyorum ama köşeler açık kalıyor biraz. Bir süre sonra sökülecek hissiyatı veriyor. Merak ettiğim şey ben bu parçayı belli bir süre fırınlasam ve ya mikro dalgada ısıtsam stickerın daha iyi yapışmasını sağlayabilir miyim?
Kağıthane'den Bomonti tarafına geçen tünelin 50. metresinde filan su kaçağı var arkadaşlar ve 1 aydan uzun süredir devam ediyor. Aman diyim dikkatli girin. Bu gece bi ekstra gazlim dedim araba tekerleri suyu dağıtmayınca su dolmuş taşmış 2 şeride de ve yanına gelene kadar farkedilmiyor. Benim...
Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi stock egzozu sokup o motorla alakasi olmayan bir egzoz takmak ne gibi zararlar oluşturur?
Mesala bence Dominar 400 var ve buna geçen gün arkadaşın R25 inde gördüğüm Sc project diye geçen küçük siyah bir tüp egzozdan takmayı düşünüyorum. Eğer...
Evet arkadaşlar. ABS li düşük KM ara model olup elimde patlamayacak bir motor arıyorum. Önerilerinize açığım. Scooter düşünmüyorum. Çok eski motorda istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar İstanbul ici bildiğiniz motosiklet pazarı var mi? Geçen face de görmüştüm sanki her pazar toplanıyoruz diye de bulamadım onu buraya sorayim dedim.
2013 model 22 binde abs li duke 200 umu satıyorum. Sahibinden ilanı beklemede şuan 9100 tl ye bırakıyorum aciliyeti var motorun. Ekstralı ve yeni bakımlı motor. 26 bine kadar bakım derdi yok. Fiyatı aşırı indirdim. Sebebi aciliyeti olmasıdır motor yükselteceğim.
Tramer i temizdir Sahibinden...
Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim bir olay var. E Devlette A2 nin yanında (2016 sonrası) ibaresi var ama A nın yanında (üç tek. moto.) diye ibare var. Merak ettiğim bu A 500CC üstü A değil mi?
Yeni ehliyeti olupta E Devlet bakıp söyleyebilecek var mı bana onda ne yazdığını? Resmi ekliyorum...
Merhaba arkadaşlar. Normalde A2 ehliyetim vardı. Bir kaç hafta önce kaybettim ve bugün yenisi için başvurdum ama polis in bana verdiği kagitta A A2 A1 var. Yani bütün hepsini yazmış. Sorduğum da sağlık raporuyla ilgili bir kısmı filan gösterdi de merak ettiğim şu; şimdi kart geldiğinde üstünde A...
https://youtu.be/bhOdQG3BpdY
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün yolda sürerken biraz da hızlıydım, bir anda yola çıkan kamyon yüzünden az kalsın geberip gidiyordum :jocolor:
Videodan anlaşılacağı üzere yol hakkı bana aitken kamyonun bir anda yola fırlaması ve benim de biraz hızlı olmam yüzünden...
Gece gece kaza videolarını izlerken buna rastladım. Tabi ne kadar ABS olsa da eğitim faktörü de bir o kadar önemli.
Video ingilizce ama görüntülerden anlayabilirsiniz neler anlatmak istediğini.
2. senaryo da ki ABS ile kurtulma sahnesi benim başıma gelmişti örnek verecek olursam...