Eski bir nerdeyse kaza videom Duke 200 ABS ve kıllı chiuaha içerir

127

Köpek adından emin değilim kendim salladım ama yolu her gün kullanmanın etkisiyle ve önümde ki polisin 1000 lik motorla uçup gitmesiyle birlikte boş yolda hızlanmamdan ötürü nerdeyse başıma gelecek bir kazaydı zamanında. 90 la giderken ABS nin ne kadar kısa mesafede beni durduğunu görebilirsiniz. Bu senaryoda ön tekerleği kitleyip motoru da devirebilirdim çünkü motorda daha bir kaç aylıktım.

https://www.youtube.com/watch?v=r1W8YzsOUGE

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sacmaliyorsun seni abs durdurmadi o an karsidan ruzgar esti sende limon sikma teknigi ile fren yaptin durdun

Bu forumdaki herkes abs den daha iyo fren yapiyor aklinca bizi hafife aliyorsun

127

Sacmaliyorsun seni abs durdurmadi o an karsidan ruzgar esti sende limon sikma teknigi ile fren yaptin durdun

Bu forumdaki herkes abs den daha iyo fren yapiyor aklinca bizi hafife aliyorsun

Ama, ama... demek 2 senelik motor hayatımda ben bir yalana inanıyor muşum... nayır nolamazzzzzzz

İnip sahibine 2 şamar atsaydin . Yeşil ışık sana yanıyor ama bu avel sahilde yürür gibi yürüyor . Az kalsın kedi kırması köpek helva olacakmış .

O yol sakat aslında geniş olduğu için insanın basası geliyor ama hem yukardan kağıthaneden inen araçlar en sola geçmek için langırt diye yolun ortasına barikat oluyor, hemde gördüğün gibi nasıl olsa daha uzaktalar diye millet rahatça karşıdan karşıya geçiyor, ilk motor aldığımda yolun az ilerisinde aynı şekilde umursamadan yola atlayan bi dayı yüzünden kaza yapmıştım

"çünkü motorda daha bir kaç aylıktım." şehir içinde 90 km hızla seyretmesi... İlginç bir ülkeyiz. Şükür ki kullandığımız motosiklet ve ekipmanları yabancı mühendisler imal ediyorlar da her türlü zeka düzeyine hizmet eden güvenlik sağlıyorlar.

1 kaç ay önce aynı ışıklarda bana yeşil yanmasına rağmen yaya hiç umursamadan karşıYA geçmeye çalışıyordu.Hızım çok olsa sağlam şekilde çarpacaktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar