ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    134
daha önce de deim. eskilerden faydalı ama unutulmuş konuları güncellesin, başımın üstünde yeri var. viper_1 öyle yapardı. her neyse, forumun yazılı olmayan kurallarına saygı gösterdiği sürece benim için sorun yok.

aslında topic dikkatimi çekti 4 bilemedin 5 uyenin isyanıyla ilgili ama topic i 20 ye yakın uye okuyor ve başkada kimsede ses yok sizcede bu arkadaşa fazla yüklenmiyormusunuz tamam 2004 topiclerini hortlatmış olabilir

ama o hortlattıgı topice ben kendimce belki birsnin faydasına olabilir düşüncesiyle birkaç düşüncemi yazdım belkide foruma yeni üye olan bir arkadaş arama özelliğini bilmiyorsa ve bu topicde yazılı olan bilgileri okuduysa faydalanmıştır sanıyorum bu arada tamam zzr1400 arkadaşımız size sinir bozucu şeyler yazdı ama sizde her fırsatta onu eleştirdiniz

oy kullanma konusuna gelince şahsen ben oy kullanmadım ve bu topic i takip edip kullanmayan çok arkadaş oldugu düşüncesindeyim ayrıca sadece oradaki oy ortalaması ile birisinin forumdan ihraç edilmeside hiç hoş olmaz...

ZZR

ismim mert değil ismim serkan kara .. ayrıca hiç üye olmadım 15 gün önce kadar siteye geldim kaptan44 nicki ile yazdım bi kaç gün ama yine bu kişilerin saysinde ceza adlım.. o nicki iptal edip.. kawasaki nickiyle yazmaya başladım

ha unutmadan aynı saygıyı diğer üyelerden de bekliyorum...

EN AZINDAN BU TOPİĞE ARTIK YAZI YAZMAMAK BİR SAYGIDIR...

ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
Metehan abicim yaptığım bir saygısızlık yok ağza alınmayacak msj yolladılar gene uslubumuz bozmadım.. siz sadece 3 4 kişinin kışkırtması ile yola çıktınız ne diyim

kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte :silent:

kanıtla inanayım :bounce:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben bu gibi tiplerin rehabilite edilmektense toplu olarak sopa manyağı yapılmalarını oya sunuyorum.
böylesi herkes için en hayırlısı olacak...
yoksa siz ne söylerseniz söyleyin bişey değişmeyecek.
adamın amacı başka çünkü...
::eviiil::

ZZR

bbaday' Alıntı:
aslında topic dikkatimi çekti 4 bilemedin 5 uyenin isyanıyla ilgili ama topic i 20 ye yakın uye okuyor ve başkada kimsede ses yok sizcede bu arkadaşa fazla yüklenmiyormusunuz tamam 2004 topiclerini hortlatmış olabilir

ama o hortlattıgı topice ben kendimce belki birsnin faydasına olabilir düşüncesiyle birkaç düşüncemi yazdım belkide foruma yeni üye olan bir arkadaş arama özelliğini bilmiyorsa ve bu topicde yazılı olan bilgileri okuduysa faydalanmıştır sanıyorum bu arada tamam zzr1400 arkadaşımız size sinir bozucu şeyler yazdı ama sizde her fırsatta onu eleştirdiniz

oy kullanma konusuna gelince şahsen ben oy kullanmadım ve bu topic i takip edip kullanmayan çok arkadaş oldugu düşüncesindeyim ayrıca sadece oradaki oy ortalaması ile birisinin forumdan ihraç edilmeside hiç hoş olmaz...
abicim bırakalım arkadaşlar eğlensin yalan dünya :) saygılar :cat: :cat: :cat: :cat:

Luxor' Alıntı:
ben bu gibi tiplerin rehabilite edilmektense toplu olarak sopa manyağı yapılmalarını oya sunuyorum.

benim tanıdığım yapıcı luxor böyle şeyler yazmazdı...:pale:

arkadaşlar artık bu topiğe bir son versek ne dersiniz...karşılıklı ateşkes olsun...zaman herşeyi gösterecektir...:rendeer:

bbaday' Alıntı:

kısmen doğru, ama şu da var. haftasonu nedeniyle forumda takıldım epeyce. anasayfayı güncelleyip duruyorum ki yeni birşeyler var mı. bol bol yeni birşey çıkıyor. giriyorum, yardımcı olmak için yazıyorum. tam gönderecekken tarih dikkatimi çekiyor (ben genelde mesaların tarihine bakarım) ve hop, siliyorum. haftasonum kabaca böyle geçti.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
mete_han' Alıntı:

arkadaşlar artık bu topiğe bir son versek ne dersiniz...karşılıklı ateşkes olsun...zaman herşeyi gösterecektir...:rendeer:

Hacı seninde bugün barış kelebekliğin üstünde bırak arkadaşlar daldılar hınçlarını alsınlar bayağı bir sinirlerini bozmuş demek ki :)

Şu hakaret olayında bende biraz sakin olun diyorum. Mahlukat, yaratık vs. ayıp oluyor arkadaşlar. Kawozoki sende biraz ağır ol hep yarabbi şükür demen bile sinir bozucu yav. :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
mete_han' Alıntı:

ben bu kişinin serkan değil de başka biri olduğunu düşündüğüm için bunu yazdım.ve o bahsettiğim kişiler için en yapıcı olabileceğim halim üzerlerine beton döküp bina yapmak olur...::evil::

watercolours' Alıntı:
kısmen doğru, ama şu da var. haftasonu nedeniyle forumda takıldım epeyce. anasayfayı güncelleyip duruyorum ki yeni birşeyler var mı. bol bol yeni birşey çıkıyor. giriyorum, yardımcı olmak için yazıyorum. tam gönderecekken tarih dikkatimi çekiyor (ben genelde mesaların tarihine bakarım) ve hop, siliyorum. haftasonum kabaca böyle geçti.

aynen katılıyorum zaten ben bu dileğimi en baştada dile getirdim
yardımcı olacam derken tarihe bakıyorum 2004 haydi geri sil zaman boşa harcanıyo tabi

arkadaşlar...susturmak...konuyu dağıtmak vs derdim yok ama...gerçektende artık yazmasak...MOTOSİKLET.NET'E ve ÜYELERİNE yakışan şey yaşananları zamana yaymak...ve bu topiği burada kafamızda mod müdahalesi olmadan sonlandırabilmek...

ZZR

Ne yazarsanız yazın akira mostwanted ustaoğlu ve diğer 1 2 kişi daha size ne diyim . eğlenin kendi aranızda ama bana cvp yazmayın

Eski konuları güncelleyip güncel konuları arkaya itmek suç değildir ama ayıptır. Perşembe günü mont alacağım, gereksiz saçma sapan güncellenmiş konular yüzünden sorduğum sorular ana sayfaya çıkmıyor. Ben de Konu Dışı'nda(ki KD başlıkları ana sayfada görünmüyor) bazı üyelere "gereksiz" gelen mesajlar atıyorum, ama başka bölümlerde ciddi davranıyorum.

Attığın mesajlar beni pek ilgilendirmiyor, ama insanlara yardım edilmesini engellemen doğru değil. Bunun farkında değildin belki, ama artık farket!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Luxor' Alıntı:

Yok abi Giyotine gönderelim olmaya oldu.......Ben bu arkadaşın çoğu yazısını gördüm yani ne bileyim öle hakaret küfür falan yok..CBR ye takmıştı bi ara oda olabilir...Şimdide tarih olmuş topikleri Hortlatıyor o kadar..Yani vahim bi durum yok gibi..

Luxor' Alıntı:
ben bu kişinin serkan değil de başka biri olduğunu düşündüğüm için bunu yazdım.

Adam ismini soyadını verirmi gerçek olsa ? Boşver sen, bilen biliyor kim olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar