gitmesin ama en azından bir uyarı alsın. bizi ne kadar rahatsız ettiğini görmüştür zaten. bizi artık rahatsız etmesin :farao:
yok tabıkı kaptan arkadası sebmemıs olabılırısnız.ki ben onu kollamıyorum.. sadece su atma olayına karsıyımnevZAT150' Alıntı:okan4037 seni de sevmedim dostum, senin içinde bir topic açabilirim... DİKKATLİ OL![]()
yaf kardeşim kimseylen alıp veremediğim yok. istersen içinde bulunduğun topiğin başlığına bir bak, ben o nu bunu veya şunu atın demedim...
benim kanım almadı o adamı, ve bende bundan şikayetçiydim ve diğer üyelerinde tepkisini merak ettim... demekki tek ben böyle şikayetçi olmadığıma göre istenmeyen bir tip olduğu kesin. nie kollamaya çalışıyorsun..
sanki tek ben istemiyorum... ....
kardeşim canım Ciğerim iki gözüm yeter artık sabahtan beri milleti bana karşı kışkırtıyorsun ..mostwanted_57' Alıntı:bu kadar tepki alsam ben bidaha bu siteye girmezdim. ama bu arkadaşda hiç gurur yok.
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:kardeşim canım Ciğerim iki gözüm yeter artık sabahtan beri milleti bana karşı kışkırtıyorsun ..
saygılar sevgiler.
mostwanted_57' Alıntı:sırf ona 2003-2004 konularını hortlatma. senin amacın mesaj sayını arttımak dediğim için oda bana bunu söyledi. sırf bana çamur atmak için. ben haklıyım tabiki. işte bu o konu http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15837
ilk mesajlar değil biraz aşağı inin görürsünüz. 19. mesaj :wiinkk:
Bencede atmayalım.
Buradaki bir başlığı ona tahsis edip oraya kilitleyelim. Sadece o başlığa yazabilsin. Besleyelim onu. Haftada bir iki gün bir iki başlığa salıp durumunu izleyelim. Eğer eğitilebiliyorsa elimizden geleni yapalım topluma kazandıralım.
Ne dersiniz?