ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    134
bahtiyar abi iyi yapmısın ama karşı tarafıda düşünün bu arkadaş dengesiz olabilir bu topik ona ders olsun ve bir daha aynı haltı yapmasın su an okuyor burayı

Ben Şimdiye kadar kawasakinin uygunsuz msj nı görmedim siz adam küfür ettiniz ama adam yine karsılık vermedi. üstüne üsteli attırmak için uğraşıyorsunuz. eleştiri yapabiir bu topiclerde eleştiriye açığız. düzgünce konuşuyordu adam birleştiniz kötülemeye çalışıyonuz

bahtiyarım arkandayım :mrgreen: kolla arkanı :p

şaka bi yana daha çizmedilermi :)

ustaoglu4840' Alıntı:
+++++10.000.000.000.000,00

okan 4037 sende az çatışmadın bazılarından

ayriyetten zzr1400 ümüz çevrimiçi bakalım ne olacak
hoca tabıkı kaptan ıle bende tartıstım ama attırmak cok sacma

mostwanted_57' Alıntı:
ZZR1400KawaSaKi nin yaptığı şeyleri bilseydin bunları söylemezdin
hoca en pıs seyı bıle yapsa (kufur dısında) atılmasını ıstemem..:farao:

Son düzenleme:
Ayy şimdi ne olcak merakla izliyorum... Burası gerçekten eğlenceli olmaya başladı..

arkadaşlar hakaret küfür aşağılama olmadığı sürece bence bir problem yok...ilgili topiklerede bakamadım...arkadaşı sadece dün eski topikleri hortlatırken farkettim...niye yaptığına anlam veremedim...herkese manevi kişiliği pozitif paylaşımları kadar zaten değer veririz...bu topik bir mahkeme değil...ama zzr bu kadar tepkiyi çektiğine göre mantıksız çıkışlar yapmış...eğer seviyeli bir şekilde cevap vericekse bu ithamları açıklayabilirmi...ama aynı seviyeyi şikayetci arkadaşlardanda bekliyorum...

en azından neden bu forumda olduğunu açıklarsa sevinirim...

biraz arabesk olacak ama hepimiz kardeşiz...birbirimizi kırmayalım...

nevzat abı umarım bırısı sana aynı baslıgı acar... sana yapılsa nedusunurdun.. sıze sorrarım arkadaslar karsınızdakını yerınıze koyun oyle yazın:pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ledo abinin de dediği gibi bu zzr1400kawasaki tam bir dertdertdert
değil mi ledo ?
:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yaptıkları ahlak dışı değil fakat insan sormadanda edemiyor niye aynı konuda benzer içerikli birkaç mesaj atar bir insan. mesaj sayım artsın diye niye uğraşır yani çok merak ediyorum. yoksa niyet başkamıdır(ne olabilir???).
hiç değilse bunu cevaplasın kawasaki_zzr1400, ondan sonra eleştirelim bakalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üç dür yazdığım mesajı siliyorum arkadaşlar. Dün akşam sinir etti beni. Çünkü parmaklarım habire Dal....a'nın dik alası diye yaz diyo ama ben yazmıycaam.

ahlakdışı veya uygunsuz mesajı görmedim. ama bende sürekli birşeyler yazma ihtiyacı duyuyor izlenimi verdi. bir insan aynı topiğe 3 kere elinize sağlık diye niye yazar? mesaj sayısını arttırmak için.

ya arkadaşlar aman ha hedefi şaşırıp dost olan üyeler arasında çatışma çıkmasın lütfen hedefi şaşırmayın
aramızı bozmak isteyenlere karşı yenik düşmeyelim

sevgili BBRR konuyu okuyor bakalım ne olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okan4037 seni de sevmedim dostum, senin içinde bir topic açabilirim... DİKKATLİ OL :p

yaf kardeşim kimseylen alıp veremediğim yok. istersen içinde bulunduğun topiğin başlığına bir bak, ben o nu bunu veya şunu atın demedim...
benim kanım almadı o adamı, ve bende bundan şikayetçiydim ve diğer üyelerinde tepkisini merak ettim... demekki tek ben böyle şikayetçi olmadığıma göre istenmeyen bir tip olduğu kesin. nie kollamaya çalışıyorsun..

sanki tek ben istemiyorum... ....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mostwanted_57' Alıntı:
%80 rahatsız bundan :wiinkk:

Bence eski konuları hortlatmadığı ve soru soranları yanıltmadığı sürece gitmesin.

Sonuçta burası demokratik bir ortam.

Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
ustaoglu4840, Akira, APV41, Axis, BBRR, BIYIKLI, boraciner, DeepShock, dex_cooler, EmreSS, limp65, Luxor, player1, Rahmi&Halime, sinan1983, watergun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar