ZZR1400kawasaki olabilir
dostum mostwanted_57
dostum mostwanted_57
ledo' Alıntı:Evet, tanıyorsun ! Ama polemik konusu olmasın ve cevap hakkı doğmasın diye açıklamıyorum ismini...
Zaten, bizim modlar tarafından bir iki kere yakalandıktan sonra artık IP olayını öğrendi kanıt vermiyor.
Ama ben yazdıklarını okuyunca hemen tanıyorum, ne kadar değiştirmeye çalışsada bazı çok karakteristik özellikleri var belli ediyor.
Neyse, sen de lütfen isim verme.....
ledo' Alıntı:Evet, tanıyorsun ! Ama polemik konusu olmasın ve cevap hakkı doğmasın diye açıklamıyorum ismini...
Zaten, bizim modlar tarafından bir iki kere yakalandıktan sonra artık IP olayını öğrendi kanıt vermiyor.
Ama ben yazdıklarını okuyunca hemen tanıyorum, ne kadar değiştirmeye çalışsada bazı çok karakteristik özellikleri var belli ediyor.
Neyse, sen de lütfen isim verme.....
akalteke' Alıntı:_____________Haddini bilmek_____________
Bence haddini bilmek günümüz insanın en büyük olumsuz yanlarından biri. Bu konuya muhattap olan şahısta izlediğim kadarı ile haddini bilme özürlü. Aslında haddini bilme bir nevi insanın olgunlaşma sürecindeki son nokta . Lİmit yapmış olgunlaşma hali olan insanlarda en büyük özellik yeterli olduğu konuda söz söylemek. ve asla ama asla kalp kırmamaktır. Toplumsal oluşumlarda haddini bilmeyenlere hadleri gerek hukuksal, gerek etik, gerekse tavır olarak bildirilir. Gördüğüm kadarı ile zzr arkadaşın haddini aşması ki aşmıştır site üyelerince gayet edebe ve ahlaka uygun demokratik bir şekilde Haddini bildirme erkindedir.
Ne demiş atalarımız: Sen seni bil sen seni sen bilmessen kendini patlatırlar enseni...
watercolours' Alıntı:kim yav? bana da söyleyin.
watercolours' Alıntı:bir iki kere yakalanan birini biliyom ama yaşı tutmuyor.
watercolours' Alıntı:ne zaman oldu ki bu olay?
BIYIKLI' Alıntı:O ufaklığı bende hatırlıyorum neydi adı? 'N' ile başlıyordu sanırım![]()
okan4037' Alıntı:nevzat abı senın demenle uye fılan atılmaz burdan..yaptıgınız hareketı kınıyorum..bırbırınızı kıskırtmayın..
+++++10.000.000.000.000,00mostwanted_57' Alıntı:ZZR1400KawaSaKi nin yaptığı şeyleri bilseydin bunları söylemezdin