ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

ZZR1400KawaSaKi adlı üyenin sitedeki hareketleri sizi rahatsız ediyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    134
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mevlana ne demiş...Ne Olursan Ol Yine Gel....Hoş görü hoş görü getirir...Muhabbet güzelleşir...

ledo' Alıntı:
Evet, tanıyorsun ! Ama polemik konusu olmasın ve cevap hakkı doğmasın diye açıklamıyorum ismini...

Zaten, bizim modlar tarafından bir iki kere yakalandıktan sonra artık IP olayını öğrendi kanıt vermiyor.

Ama ben yazdıklarını okuyunca hemen tanıyorum, ne kadar değiştirmeye çalışsada bazı çok karakteristik özellikleri var belli ediyor.

Neyse, sen de lütfen isim verme.....

bir iki kere yakalanan birini biliyom ama yaşı tutmuyor.

ledo' Alıntı:
Evet, tanıyorsun ! Ama polemik konusu olmasın ve cevap hakkı doğmasın diye açıklamıyorum ismini...

Zaten, bizim modlar tarafından bir iki kere yakalandıktan sonra artık IP olayını öğrendi kanıt vermiyor.

Ama ben yazdıklarını okuyunca hemen tanıyorum, ne kadar değiştirmeye çalışsada bazı çok karakteristik özellikleri var belli ediyor.

Neyse, sen de lütfen isim verme.....

yok abi isim vermem o mu değilmi kesin olarak bilmitorum çünkü emin olmadığım konular haklkında da bişey iddia etmem:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akalteke' Alıntı:
_____________Haddini bilmek_____________

Bence haddini bilmek günümüz insanın en büyük olumsuz yanlarından biri. Bu konuya muhattap olan şahısta izlediğim kadarı ile haddini bilme özürlü. Aslında haddini bilme bir nevi insanın olgunlaşma sürecindeki son nokta . Lİmit yapmış olgunlaşma hali olan insanlarda en büyük özellik yeterli olduğu konuda söz söylemek. ve asla ama asla kalp kırmamaktır. Toplumsal oluşumlarda haddini bilmeyenlere hadleri gerek hukuksal, gerek etik, gerekse tavır olarak bildirilir. Gördüğüm kadarı ile zzr arkadaşın haddini aşması ki aşmıştır site üyelerince gayet edebe ve ahlaka uygun demokratik bir şekilde Haddini bildirme erkindedir.

Ne demiş atalarımız: Sen seni bil sen seni sen bilmessen kendini patlatırlar enseni...

abi harikasın, çok güzel yorum yapmışsın... teşekkür ederimm

bu adam haddini bilmiyor, elinin ayarınıda bilmez kesin. birgün biryerlerden toplarız artık... motorcuların adını da karalar.... bu adamlan aynı özelliklerde hobimin bile olması kötü birşey... .... .......

bu goldwing i olan arkadaş olmasın. motor hayali açısından yani. zzr1400, goldwing ama bilmem :silent:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
watercolours' Alıntı:
bir iki kere yakalanan birini biliyom ama yaşı tutmuyor.

O ufaklığı bende hatırlıyorum neydi adı? 'N' ile başlıyordu sanırım :)

BIYIKLI' Alıntı:
O ufaklığı bende hatırlıyorum neydi adı? 'N' ile başlıyordu sanırım :)

Yok o değil. Bu ilk olarak 2005 senesinde atıldı buradan.

Suçu da gizli ajanlık marifeti ile başka biryere üye taşımaya çalışmak.

Neyse bu kadar yeter, sonra iş gereksiz yerlere gidecek.

Ama ben onu uyarmıştım, Hatta kim olduğunu bildiğimden, fuarda yakalayacaktım ama işim çıktı gidemedim ( ne zaman gideceğini biliyordum )

Bir vesile ile yakalarım nasıl olsa, bende tüm bilgileri var ....

nevzat abı senın demenle uye fılan atılmaz burdan..yaptıgınız hareketı kınıyorum..bırbırınızı kıskırtmayın..

okan4037' Alıntı:
nevzat abı senın demenle uye fılan atılmaz burdan..yaptıgınız hareketı kınıyorum..bırbırınızı kıskırtmayın..

ZZR1400KawaSaKi nin yaptığı şeyleri bilseydin bunları söylemezdin

mostwanted, deminlinklere baktım. ben de bu yazı stili birine benziyor demiştim ama çıkaramamıştım. o olabilir hakikaten.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bencede atmayalım.

Buradaki bir başlığı ona tahsis edip oraya kilitleyelim. Sadece o başlığa yazabilsin. Besleyelim onu. Haftada bir iki gün bir iki başlığa salıp durumunu izleyelim. Eğer eğitilebiliyorsa elimizden geleni yapalım topluma kazandıralım.

Ne dersiniz?

mostwanted_57' Alıntı:
ZZR1400KawaSaKi nin yaptığı şeyleri bilseydin bunları söylemezdin
+++++10.000.000.000.000,00

okan 4037 sende az çatışmadın bazılarından

ayriyetten zzr1400 ümüz çevrimiçi bakalım ne olacak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:mrgreen: Ahada geelmiişş

Akira, akalteke, Axis, bur-k@, dex_cooler, EmreSS, guven61, Luxor, mostwanted_57, nevZAT150, praetorian, ustaoglu4840, watergun, ZZR1400KawaSaKi

İmzanda kaptan44 yazıyor yeni farkettim.

Nerelerdeydin ? Özlettin kendini:mrgreen: yoksa başka forum mu buldun ?

Özel mesaj yazıyor...... İşler iyice esrarcengiz bir hal alıyorduu. Hın hın hınhın Hınınııın

ZZR

Çok ayıp ediyonuz birleştiniz beni attırmaya çalışıyonuz . ama moderatorlar yanlışımı görürsen gitmeye razıyım ..bakalım ne olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar