daha önce de deim. eskilerden faydalı ama unutulmuş konuları güncellesin, başımın üstünde yeri var. viper_1 öyle yapardı. her neyse, forumun yazılı olmayan kurallarına saygı gösterdiği sürece benim için sorun yok.
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:resim gayet de güzel açıldı
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:Metehan abicim yaptığım bir saygısızlık yok ağza alınmayacak msj yolladılar gene uslubumuz bozmadım.. siz sadece 3 4 kişinin kışkırtması ile yola çıktınız ne diyim
abicim bırakalım arkadaşlar eğlensin yalan dünyabbaday' Alıntı:aslında topic dikkatimi çekti 4 bilemedin 5 uyenin isyanıyla ilgili ama topic i 20 ye yakın uye okuyor ve başkada kimsede ses yok sizcede bu arkadaşa fazla yüklenmiyormusunuz tamam 2004 topiclerini hortlatmış olabilir
ama o hortlattıgı topice ben kendimce belki birsnin faydasına olabilir düşüncesiyle birkaç düşüncemi yazdım belkide foruma yeni üye olan bir arkadaş arama özelliğini bilmiyorsa ve bu topicde yazılı olan bilgileri okuduysa faydalanmıştır sanıyorum bu arada tamam zzr1400 arkadaşımız size sinir bozucu şeyler yazdı ama sizde her fırsatta onu eleştirdiniz
oy kullanma konusuna gelince şahsen ben oy kullanmadım ve bu topic i takip edip kullanmayan çok arkadaş oldugu düşüncesindeyim ayrıca sadece oradaki oy ortalaması ile birisinin forumdan ihraç edilmeside hiç hoş olmaz...
Luxor' Alıntı:ben bu gibi tiplerin rehabilite edilmektense toplu olarak sopa manyağı yapılmalarını oya sunuyorum.
böylesi herkes için en hayırlısı olacak...
yoksa siz ne söylerseniz söyleyin bişey değişmeyecek.
adamın amacı başka çünkü...
::eviiil::
bbaday' Alıntı:aslında topic dikkatimi çekti 4 bilemedin 5 uyenin isyanıyla ilgili ama topic i 20 ye yakın uye okuyor ve başkada kimsede ses yok sizcede bu arkadaşa fazla yüklenmiyormusunuz tamam 2004 topiclerini hortlatmış olabilir
ama o hortlattıgı topice ben kendimce belki birsnin faydasına olabilir düşüncesiyle birkaç düşüncemi yazdım belkide foruma yeni üye olan bir arkadaş arama özelliğini bilmiyorsa ve bu topicde yazılı olan bilgileri okuduysa faydalanmıştır sanıyorum bu arada tamam zzr1400 arkadaşımız size sinir bozucu şeyler yazdı ama sizde her fırsatta onu eleştirdiniz
oy kullanma konusuna gelince şahsen ben oy kullanmadım ve bu topic i takip edip kullanmayan çok arkadaş oldugu düşüncesindeyim ayrıca sadece oradaki oy ortalaması ile birisinin forumdan ihraç edilmeside hiç hoş olmaz...
mostwanted_57' Alıntı:kim yolladı. ne zaman yolladı. ne dedi. hangi linkte :silent:
kanıtla inanayım :bounce:
mete_han' Alıntı:benim tanıdığım yapıcı luxor böyle şeyler yazmazdı...ale:
arkadaşlar artık bu topiğe bir son versek ne dersiniz...karşılıklı ateşkes olsun...zaman herşeyi gösterecektir...:rendeer:
mete_han' Alıntı:benim tanıdığım yapıcı luxor böyle şeyler yazmazdı...ale:
arkadaşlar artık bu topiğe bir son versek ne dersiniz...karşılıklı ateşkes olsun...zaman herşeyi gösterecektir...:rendeer:
watercolours' Alıntı:kısmen doğru, ama şu da var. haftasonu nedeniyle forumda takıldım epeyce. anasayfayı güncelleyip duruyorum ki yeni birşeyler var mı. bol bol yeni birşey çıkıyor. giriyorum, yardımcı olmak için yazıyorum. tam gönderecekken tarih dikkatimi çekiyor (ben genelde mesaların tarihine bakarım) ve hop, siliyorum. haftasonum kabaca böyle geçti.
Luxor' Alıntı:ben bu gibi tiplerin rehabilite edilmektense toplu olarak sopa manyağı yapılmalarını oya sunuyorum.
böylesi herkes için en hayırlısı olacak...
yoksa siz ne söylerseniz söyleyin bişey değişmeyecek.
adamın amacı başka çünkü...
::eviiil::
Luxor' Alıntı:ben bu kişinin serkan değil de başka biri olduğunu düşündüğüm için bunu yazdım.