zx 636 nin yıkılışı...allah kimseye göstermesin

Geçmiş olsun. Mal da önemli ama çalışıp yerine koyulur. Her şerde bir hayır vardır. Belki de sizi bir kaza sonucu ölümden kurtardı bu olay. Geçmiş olsun tekrar.

F54

Geçmiş olsun kötü bi durum
Geçen hafta da sakarya da böyle bi olay oldu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
636 nın yıkılışı diye başlık atmışsın ama ,
İnsan da yıkılır be kardeşim...
Ne diyelim.... Sana b,şey olmasın....
Allah korumuş...

sana bi şey olmasın. gerçekten çok ilginç. ben olsam kawasaki'ye mail atardım. yolda giderken motosiklet yanar mı yahu?

Geçmiş olsun gerçekten çok kötü bi durum görünce ağzım açık kaldı ve üzüldüm neyseki sana bişey olmamış o önemli :pale:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmiş olsun. :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah size sağlık,afiyet versin. Gerisi bir şekilde yoluna girer.
Çok üzüldüm,geçmiş olsun...

Canınıza bir şey olmamasına sevindim. Allah daha güzelini nasip kısmet eder inşAllah.

insanın yegane iflası ölümüdür demişler. allah can sağlığı versin, çalışılır kazanılır daha iyisi alınır inşallah.

benim dikkat ettiğim bir konu da bazı ciddiyetsiz pompacılar, pompayı çıkartırken ciddi şekilde benzin döküyorlar deponun üzerine ve bu benzin motor bloğuna akıp gidiyor. dikkatli olmak lazım.

Büyük geçmiş olsun kardeşim.Cana gelmemesi büyük şansın olmuş. Birde kapalı bir mekanda olup ta çevreye zarar verseydin altından kalkamayacağın maddi külfet olabilirdi.Ucuz atlattığını say bence ....

Vardır bunda da bir hayır. Bizim şer gördüklerimizde Allah bir hayır gizlemiştir yine de.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçekten de verilmiş sadakan varmış.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
vay canına :O geçmiş olsun birader

geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum.

"kordinaryus" nickli arkadaşımın dediği gibi ingilizceniz var ise veya etrafınızda ingilizcesi iyi olan biri var ise resimleri de ekleyip kawasakiye bir mail atın derim. ilgileneceklerini düşünüyorum..

Büyük geçmiş olsun, üzücü bir durum gerçekten. Canına bir zarar gelmemesi tek tesellimiz.

geçmiş olsun, üzerine direk seri bir şekilde toprak atsaydınız belki çok zarar almadan kurtulabilirdi, ancak yakıt parlayınca da işin boyutu değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar