Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkeze tesekkurler abiler.kardesler kımsenın basına vermesın.dogru haber yalan cıktı ben şok gecırmedım kımseye bişey belırtmedim ve itfaye 40 dk sonra geldı ve motoru sadece soguttular
Geçmiş olsun hocam. İnsan ne zorluklarla aldın belkide makineyi. Emeğin yanıp kül oldu yok yere.
Hiç bir yerden ödeme alamıyorsun değil mi?
Şu kasko fiyatları hiç değilse 1-2 bin tl olsa ne olur sanki.
Gerçekten çok üzücü bir durum. Kaza olsa aniden olur biter. Ama bu şekilde yavaş yavaş gözünün önünde yanması ve hiçbir müdahale edememek çok daha üzücü. Tek teselli size bir şey olmamış.
Çok çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun. Ben düşünemiyorum bile böyle bi durumu Canınıza birşey olmamış ona şükür etmek lazım. tabi mal da canın yongası demişler çok üzücü bi durum
Allah sağlık versin, yerine koyulur. Hiç üzülme bile. Tehlikeli makinelere biniyoruz, bunlar var, ve her daim olacak.. Ama canın 1 tane.. Ona bi zarar gelmesin, gerisi allahtan.. Geçmiş olsun.