zx 636 nin yıkılışı...allah kimseye göstermesin

bu pazarki gezim sırasında seyir halındeyken motor alev aldı ve sonuc.motorun durması ve tamamen kül olması 2 dakıka sürdü motordan atlamam ve deponun patlaması 10 saniye ile kurtardık cana gelmedi mala geldi bunada şükür allah düşmanıma göstermesin motorun önceki halinide paylaştım :( tekeriniz düz bassın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Çok büyük geçmiş olsun. Size birşey olmaması sevindirici. Yanlış anlamaz iseniz bir sorum olacak. Ön jantta sanki bir eğilme gibi birşey var dikkatimi çekti. Onun sebebi nedir acaba

Vay anasını satayım ya içim acıdı lan =/
Geçmiş olsun kardeşim. Cana gelmemiş olması tek teselli.

Muhtemelen benzin kaçağı vardı biryerde. Yaşı 4-5 yaştan fazla olan motosikletlerin bütün benzin hortumlarını yenilemesi çok önemli.
Benimkide 8-9 yıllık motosiklet bende sürekli erteleyip duruyorum. Ciddiyetin farkında değiliz resmen

motordan ayrılmamla benzin deposu parladı ve şase gidon kopmle yaktı ön cantta yanma sonucu o hale geldi..

Varmıydı kasko felan.Yada nasıl olduğu hakkında bilgin varmı.Belki başka insanlara ışık tutarsın .

kasko yoktu.resımlerı yıne kanıt olarak cektık ama sigprtada işe yaramıyo..conjektör arızası vardı ama deponun altındakı hortumları tutuşturan bı ısınma yada hortum benzın sızdırdı kesin bı bilgi soylemek zor..

hocam çok ama çok üzüldüm sanki içim kıyıldı :salut:

aklıma wd40,mazot la yapılan temizlik geldi .neyse cana geleceğine mala gelsin size en ufak birşey olsaydı allah korusun o şuan motoru zerre kadar düşünmezdiniz allah korumuş bence çoluk çocuğa birşeyler dağıtın

:cyclopsan Geçmiş olsun, siz sağlamsınız ya bu önemli. Zor bir durum ama, özeniyormuşsunuz siz de belli :pale:

Allah sağlık Sıhhat versin ama evlat gibi motor yazık da olmuş hani; geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar