Zontes S 250 İnceleme

Tasarımı ve Özel Dizaynıyla, Kırılmaz Grenajları ve 0.5mm grenaj aralığıyla, Özel boyası ve robotik kaynaklı şasisiyle, Hava ve Yağ soğutmalı motor bloğu, pek performanslı olmayan lastikleri, her tarafa dönen aynaları fakat performansı düşük aynalarıyla Çin'in ilginç motosikleti Tasarım harikası Zontes S 250

Zontes'in yeni modelleri çıkacakmış, yurt dışında bir fuarda tanıtmışlar. Modellerin hepsi birbirinden güzel. Benelli olma yolunda ilerliyorlar.

Zontes bugün var yarın yok. Boşuna milletin aklını çelmeyin ::angry2::

sen-kahin-misin_1571265.jpg

::koop::
::koop::

Son düzenleme:
Şuanda Türkiye'de 1model var o da euro3 ve eski model. Onu satamadılar daha yurtdışından gelip neyi satmaya çalışacaklar? Tam alınacakken çark edip kendi ipini çekti firma.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İncelemeden ziyade ürün övme videosu olmuş...

Disk frenin var olmasını ballandıra ballandıra anlatmanın manası nedir ki ?

Abi o degil de, isterlerse Kawasaki H2nin birebirini Kawasaki'den once yapmis olsunlar, Zontes nedir ya.

- Motor var bende de.
- Ne var?
- Zontes var.
- Aaa super kedimle iyi anlasirsiniz.
- Ne kedisi
- Kontes.

Abi o degil de, isterlerse Kawasaki H2nin birebirini Kawasaki'den once yapmis olsunlar, Zontes nedir ya.

- Motor var bende de.
- Ne var?
- Zontes var.
- Aaa super kedimle iyi anlasirsiniz.
- Ne kedisi
- Kontes.

Ducati ?
Agusta ?
saçma olmuş , motor iyiyse zaten yarın Zontes'te bilinen bir marka olur.

http://www.motosiklet.net/forum/nak...tom-250cc-guzel-kafaya-ufak-bir-inceleme.html

Baştan sona okuyun. Bir hevesle güzel başlayan maceralar sonra nasıl değişmeye başlamış die. Motor çok güzel ses getirecekken distriütörün duyarsızlığı, fiyatları birden bindirmesi, euro 4'ün gelmesiyle birlikte; neredeyse başlamadan bitti bu motor. Zaten tek model gelmişti Türkiye'ye onun da stoklarını eritmek için sağda solda millete böyle bir motor var diyorlar. 2016'dan beridir bu motor var.

Bu motor 50 adet satmışmıdır acaba?? 23adet malum sitede var,ee birde sessiz çoğunlukta 25 adet olsa..

7bin tl max,0km alınabilir gibi...ulen o zamanda 500daha koyar 2015 25-30k'da pulsar alınır yahu...ne yapak acaba...

Son düzenleme:
Bunu Euro4'ü yok zaten, bayiler stokları satıyorlar. Tabi arkası gelmeyecek motor için kafalarına göre zam yapmaları kabul edilebilecek bir şey değil. Motor bence sarı camlı iğrenç göstergesi hariç güzel ama bunu alacağıma Xtreme enduroyu almak daha doğru olur.

Bu motor 50 adet satmışmıdır acaba?? 23adet malum sitede var,ee birde sessiz çoğunlukta 25 adet olsa..

7bin tl max,0km alınabilir gibi...ulen o zamanda 500daha koyar 2015 25-30k'da pulsar alınır yahu...ne yapak acaba...

2016 model Pulsar'da bulabilirsin. Ben Dominar'dan daha çok sevmiştim Pulsar'ı lakin biliyorsun benim malum olay oldu. Sanırsam bir bende oldu ama bişey diyemiyorum. 1set Pilot Street ile Pulsar inanılmaz olabiliyor.

2016 model Pulsar'da bulabilirsin. Ben Dominar'dan daha çok sevmiştim Pulsar'ı lakin biliyorsun benim malum olay oldu. Sanırsam bir bende oldu ama bişey diyemiyorum. 1set Pilot Street ile Pulsar inanılmaz olabiliyor.

Hacı Mayısta tvs 200 gelecek diyorlar bakalım,kaldı 1 ay,hee baktık gelmez veya gelince 13-14k olursa fiyat,hiç acımam ya 2012-13 inazuma yada 0km 2017lerden 12k'ya ns200 alıp vururum kırbacı zalıma..:flower:

Senin olay bir ara kawa zl250 serisinin bir partisinde olmuştu,hatta bir arkadaş aynı senin durumu anlatmıştı,olurmu olur,10bin motor bloğu tek vardiyada banttan iner 2-3 tanesinden çıkar..önemli olan yeküne bakmak,biraz kullan dominarı baktın ısınamadın 0km alırsın tekrar pulsar mesele değil..

5 vites çok yakar TVS kanımca. Garantili Pulsar pişman etmez şimdilik. Önde bile olsa o ABS'si yeter kanımca ki benim 2016 model Pilot Streetlerle 1kez bile kaydırmadı. 10lt benzinle 300km yol gidiyordum ben İstanbul içi ve 9000 devirden öncede vites atmam. Bir gidon yükseltme, birde tur camı takınca şahane oluyor. Ne kadar sevmesemde kışın göğsüne gelen yağmur ve rüzgarı iyi kesiyor.+

5 vites çok yakar TVS kanımca. Garantili Pulsar pişman etmez şimdilik. Önde bile olsa o ABS'si yeter kanımca ki benim 2016 model Pilot Streetlerle 1kez bile kaydırmadı. 10lt benzinle 300km yol gidiyordum ben İstanbul içi ve 9000 devirden öncede vites atmam. Bir gidon yükseltme, birde tur camı takınca şahane oluyor. Ne kadar sevmesemde kışın göğsüne gelen yağmur ve rüzgarı iyi kesiyor.+

Tvs max torkunu 7000rpm'de,max hp'yi 8500rpm'de veriyor kabaca ns200'den 1000/1250 rpm daha az devir çeviriyor,fazla sıkıştırılmazsa,pulsarın 6.vitesine rağmen aynı yakabilir tabi bu olay kağıt üstünde..

Tvs'nin en cazip yönü,Bosch enjeksiyon ve kaydırmalı debriyaj.

Kaydırmalı debriyaj kullanınca güzelliğini farkettim ama şimdiye kadar çok da aramadım. Pulsara bide açık egzoz tak. Yırtsın ortalığı :flower:

Kaydırmalı debriyaj şehir içi sıkışık trafikte çok faydalı bir icat,hemde balata ve plaka ömürleri uzun oluyor.

İşin Müh.kısmına bakmak lazım,Tvs,3 buji kullanmadan bile ara hızlanmaları pulsara rakip bir blok tasarımı yapmış,(IDI)eğimli ateşleme sistemi)geliştirmiş.ciddi ar-ge yapmış.

Ulen konu zontes,dönen muhabbete bak..:pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar