Selam Obkavi Zonguldağa geldi ben bilgi vereyim Çünki o şimdi sana yazamayabilir. Bugün tesadüfen Ereğli'de yani Ereğlimizde Ereğlinin Meşhur Pidecisi'nde ( Ehem kendisi benim çocukluk arkadaşım olur) karşılaştık.Üzerinde MT tişörtleri olan Bay-Bayan'ı görünce ee tebi resimden de biraz tanıyoruz,hemen yanlarına gittim dedim selam hoşgeldiniz siz nerenin MT'sindensiniz

neyse tanıştık orda.. Ama çok güzel bi tesadüf oldu.. Hanımıyla beraberdi Ozan Barış kardeşimiiz taa İstanbul'dan kalkmış motoruyla gelmişş.Kendilerini çok taktir ettim gerçektende.. Bende benim motosikletimi gösterdim.Hee bu arada uzun zamandır yazamıyom çünki ben kaza yaptım motorla.. Motoru yatırıp bi 20 metre asvaltta kaydık arkadaşımla beraber.
CenkKeskin kardeşimin haberi var yüzülen kolumu kendisine msn'den naklen gösterdim.
AMA SAĞOLSUN ZONGULDAK MT'YE HİÇ BİŞİİ YAZMAMIŞ.. BENDE BEKLERDİM Kİİ EREĞLİDEKİ ŞÜKRÜ ABİMİZ KAZA YAPMIŞ DİYE ZONGULDAK MT'YE YAZAR FLAŞ HABER OLARAK.. SONRAA HERKESTEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ GELİR FALAN DİYE HAYALLER KURUYOM KENDİ KENDİMEE.. NEEERDEEE.. BİDE ZONGULDAK MT'CİSİYİZ DİYE HAVALARA GİRİYOSS KENDİ KENDİMİZEE.. Neyse olsun.. Sitem sevgiden doğar kardeşlerimm.. Hepinizz seviyorumm.. Ama biraz daha sahip çıkalım şu Zonguldak MT'ye
Hepinize saygılar sunuyorum
Zonguldak/Ereğli'den Şükrü Kardeşiniz,Abinizz artık ne derseniz.. (saplantı yok bende

)