[Zonguldak - MT]

obkavi baba neden olmasın buluşalım tabii ... sen bi gün organize et... toplaşalım... bu arada 1000RR ımı satıyorum hemşolar arayan olursa haberim olsun

Izmirliyim Zonguldak Ereğlide Askerim

Motorsuzluk çok Zor Geliyo Mototrumu Izmirdfen B Uraya Getirmek Istiyoirum.ama Koyacak Yerim Yok.motorcu Arkadaşlar Yardimlarinizi Beklliyorum Burda Pek Kimseyi Tanimiyorum.

mayıs ayı içinde İstanbulda bi toplantı ayarlamaya çalışıyorum inş. dostum

obkavi istanbulda değilde memleketde toplansak mesela haziran ayında falan veya size ne zaman uygun olursa.... bi gun bizde toplanalım sitedeki butun guruplar toplandı bi biz kaldık yahuuu...!! :)

ben şu anda zonguldaktayım olmaya da devam edeceğim.zonguldakta fatih hocama selam diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni67 Hoş geldin aramıza :rendeer: Zonguldak ın neresindensin ?

arkadaşlar arasıra bişeyler yazıp topic i aktif tutalım ne dersiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
obkavi abi sen zonguldak ın neresinden din ben o kadar gelip gidiyorum istanbula bi tanısamadık senle ya :S :silent:

dostum Zonguldak merkez denim ben
tanışırız inş. msn den tel falan veririm dostum Temmuzda Zonguldak'a geleceğim motorla tatile

Forumdan Uzaklaştırıldı
İşallah abi temmuz da zonguldak da değilim gibi ama ben daha belli değil :( Yaz okuluna kalıcam gibi :(temmuz da zaten Zonguldak MT yi toplamak lazım aslında öle bi günlüğüne bi kaçamak yaparım bende Gelirim sizlerle tanısmaya :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bekle geliyom papi bikaç güne oradayım bi istanbula ugriyim gelicem ayarlıcam haziranda bişiler sanırım :)

Cenk o zaman havalarda guzelleşti. MT ZONGULDAK olarak gidelim denize ya Kapuza yada göbüye nE dersiniz..... EYyyyyy MT ZONGULDAK...!!

Evet Arkadaşlar Merhaba.. Bende Ereğlide'yim.. Geçen sene Mondial Rs 151 ile başladı motosiklet hayatım.. Herşeyden önce şunu sölemeliyimm çok kötüydüü :( Asla ve asla çin motoru almayınn..! Motoru küçük olsun ama japon olsun.. 3-4 ay bindim 3500 km yol yaptım Ereğli içinde ve motor dayanamadı.. Şimdi yaz geldi pirelendim havalar da ısındı bi motor alayım dedim.Neyse bulduk bi Kymco xcitin 250 sağolsun bi kardeşimin arkaşınınmış o motorda.. BEN SENİN İÇİN PAZARLIK YAPARIM DEDİ 5 BİN YTL YE ALIRIZ DEDİ ama sağolsun pazarlık yaptı ALLAH için ama kendine yapmış pazarlığı motoru kendi Abisine aldı.. Dolayısı ile benim kymco xciting 250 hayallerimde suya düştü.. Şimdi forumları falanda takip ediyorum bi Honda Dylan alasım var sıfır km. Oda 5500 ytl. bi arabam var onu satıp model düşürcem eğer onu biranevvel satabilirsem motoru yani Dylan'ı alacam heralde ne diyonuz...?
He bu arada boy 182 kilo 106 dylan beni çeker mi..? :) forumlarda çok iyi bi motor olduğunu yazıyolar arkadaşlar..

Yorumlarınızı ve sohbetinizi bekliyorummm..
Saygı ve sevgilerimle
Ereğli'den dersin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla hocam dylan 182 boy ve 106 Kg ile altında yokmus gibi olur bence birazdaha max scooter tarzı bişiler e bak hatta scooter neden ? Debriyajlı bi makina kıvamında bişi neden bakmıyorsun ?

Arkadaşlar ben motorumu aldımm..
Kymco Xciting-250
Çok mutluyum..
Görüşmek üzere..
Forumu boş bırakman gayri..

hayırlı olsun hocam. guzel gunlerde kullanman dileğiyle MT ZONGULDAK'a ve MT'ye hoş geldin. google'da motoruna bakdım bayada guzel verdiğin ölçülere gidicek gibi bir motor duruyo. :p nesse hayırlı yollar tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar