[Zonguldak - MT]

ALÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ. Zongudak'Lı arkadaşLarım ölü toprağımı serildi üztünüze yaww... MT ZONGULDAK'ı 3. sayfada buldum valla.

Oooooooo... Nuwamda ; adını gördm hemen yazDım waLAAAAaaa :)

Ben de Zonguldak MT denm azcık da oLSaaa :) ANLadıns en :cherry:

Selam Canku, epey olmuş yazmayalı. Benim doğum günümde yazmışsın mesajını.
Hala motor almayı düşünmüyormusun? Eğer satmadıysa Vespa 150 cc var 3500 ytl. Bir bayan arkadaşda.Tam sana göre.çantalı,ön cam var, siyah. 2004 model tertemiz. Kapalı garajda.
23 Nisan kısmetse Ereğli deyim.
Sevgiler tüm Zonguldak MT kardeşlerime.

SeLam rıdvan. ya sen geliyosun ben gidiyorum heralde Ben de benim kuzenin nişanı için istanbul'a gidiyorum... :) Ben baya zamandır giremiyorum motosiklet.net'e sınavlarım dolayısyla. rıdvan teşekkur ederim önerin için ama ben scooter'dan hoşlanmıyorum. benim aklımda YBR 125 var ama onda maddi açıdan işin açıkcası yolsuzum inşallah bi işe falan girersem. düşünüyorum bi motosiklet ne diyim tüm ailemiz için hakkımızda hayırlısı :)))

arkadaşlar Caycumada Şu anda ikamet eden var mı istanbullu bi arkadaşımız varda o bi motora bakılmasını rica ediyo. yardımcı olabilirmisiniz.... msn adresi de [email protected] benim imkanım yok o yusden yardımcı olamıyorum.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gemini03 aramıza Hoş geLdin. hemen ekliyorum senide. Zonguldak'ın Neresindensin?

ben ereğliden sen merkezen forumlarda öle yazıyo gerçi adın her yerde ama:cherry:

gemini03 ben cenk adına saNa cevap veriyim. Yakın arkadaşıyım ben Cenk'in. Cenk KİLİMLİ/ZONGULDAK'dan eEe Tabi ben de öleyim..... :cherry:

güzell hocam gerçi ben şuan ereli dışında oturmak zorundayım ama çok özledim :salut:

bu arada nuwamda kardeş cvp yazdığın ve beni burda garip bırakmadığınız için tşk ederim :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ilgilenemiyorum işlerim yoğunlundan nuwamda götürüyor benim yerime baslığı özürdilerim hepinizden...

günadın cenkkeskin kardeş valla dersler mersler insanı mahvediyo haklısın ne diyim allah hepimize kolaylık versin:queen:

gemini03 ayıp ediyon ya, insan toprağını yanlız mı bırakırmı demi ama.... :)

valla ya ee nbr biz varız burda galiba

bak seni arkadaş listeme ekledim aloooo yada zonguldak usulü alüüüüüüüüüüüünuwamda duyuyon mu beni bu gün kimseye sesimi duyuramadım:salut:

toprağım bu bana yapılır mı ya darılırım valla zati memleket hasreti içerisndeyim:salut: rica ediyorum beni bu bolu denen dağlık memlekette ulaşılmaz kılmayın:salut:

Son düzenleme:
gemini03 yazılarım da veya profilimde msn adresim yazıyodu ekleseydin yaa dun unuttum bakmayı :) o kadar konu gezdim de mt de :))) nesse bakdım ama sen de msn adresi yazmıyodu....

selam dostlar, nasılsınız nası gidiyor İstanbulda olan varmı aranızda

obkavi nası olsun yaa... Zonguldak aynı tas aynı haMam Derler yaa işTe ölee... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
obkavi hocam normalde zonguldak ta yasıyorum ama su anda afyondayım öğrencilik malum :) GP geliyorum tanısalım orada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar