[Zonguldak - MT]

Kdz.Ereğli'den selamlar, burda olmaktan mutluyum.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

beyler selam varmı Zonguldak civarından hafta sonu tur fln yapmayı düşünen arkadaşlar ?

Motosikleti
Rsv4+D250
selamlar Bülent ECEVİT üniversitesini kazandım ve aranıza eylül ayında katılacağım umarım bu kadar hareketsiz olmazsınız ben şimdiden yazayım biraz heyecanlı yapım vardır erkenden söyleyeyim dedim

Selam arkadaşlar. Platonik bir motor sevdalısı olarak uzun zamandır yaşamaktayım 😉 görüyorum ki her zaman olduğu gibi mt zonguldak'ın üzerinde bir kasvet almış başını gitmiş benim merak ettiğim ve grubunda tekrar hareketlenmesi anlamında buradan yazıyorum. Eskiden mt il gruplarıydı şimdi Barış Şuşut il grupları olmuş neden böyle olmuş anlam veremedim sormak istedim ???

Selam arkadaşlar. Platonik bir motor sevdalısı olarak uzun zamandır yaşamaktayım görüyorum ki her zaman olduğu gibi mt zonguldak'ın üzerinde bir kasvet almış başını gitmiş benim merak ettiğim ve grubunda tekrar hareketlenmesi anlamında buradan yazıyorum. Eskiden mt il gruplarıydı şimdi Barış Şuşut il grupları olmuş neden böyle olmuş anlam veremedim sormak istedim ???

Tesadüf gördüm mesajını, MT İl grupları Barış Şuşut'un fikriydi. Kendisi vefat edince onun projesi olduğu için onun adı verildi buraya...
Bu link daha açıklayıcı olacaktır

Tesadüf gördüm mesajını, MT İl grupları Barış Şuşut'un fikriydi. Kendisi vefat edince onun projesi olduğu için onun adı verildi buraya...
Bu link daha açıklayıcı olacaktır

Dedim ya uzun zamandır ben de siteye girmiyordum. Haberim yoktu inan çok üzüldüm. Siteyi aktif takip ettiğim dönemde yazılarını falan çok okurdum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. 😢

1davetafis.jpg

https://www.facebook.com/events/626739124148827/

Gelmeyen çok üzülür şimdiden söylemiş olayım :cherry:
-Türkiye nin tek avrupanın sayılı kömür madeni müzesinin ilk ziyaretçileri olacaksınız.
-Aynı zaman da maden ocağına girme imkanı bulacaksınız.
-Milyonlarca yıldır oluşumunu sürdüren 3375 metre uzunluğunda olan Gökgöl mağarasının 875 metrelik kısmını gezme imkanı bulacaksınız.
-Değirmenağzı deresi yürüyüşü ve şelalelerini görme imkanı
-Yarışmalar
-Hasan Doğru konseri
-Neyzen Ferit Yavuz Ney dinletisi
-ZMK müzik gurubu
-Daire 46 Blues/Rock
-Osman ASAN performansı
-Skeçler
-Dj performanslar
-Yerel halk oyunu ekibinden gösteriler
-Gece sahilde gitar-ateş kombinasyonu

Çok eğleneceğiz çoook :D

Detaylı bilgi,etkinlik sayfamızda mevcut,festival alanına sıfır otel,5 dakikalık mesafede öğretmen evi,pansiyon,otel birçok alternatif var..tabi ki en güzeli çadır yerlerimiz mevcut..
İlkler her zaman güzel ve unutulmaz olur.. sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız :flower:

Selam arkadaşlar bende Zonguldak Merkez'de yaşıyorum TürkChopper MK Zonguldak üyesiyim geçen ay kaza yaptığım için şimdilik motorum yok ama 3-4 ay sonra alacağım inşallah.

Arkadaşlar öncelikle merhaba Zonguldak da gerçekten iyi diyebileceğiniz bir motor ustası var mı ben yabancıyımda buralara

Merhaba arkadaşlar havalar ısınıyor toplu etkinlik yapmak isteyen var mı arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar