Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Canku, epey olmuş yazmayalı. Benim doğum günümde yazmışsın mesajını.
Hala motor almayı düşünmüyormusun? Eğer satmadıysa Vespa 150 cc var 3500 ytl. Bir bayan arkadaşda.Tam sana göre.çantalı,ön cam var, siyah. 2004 model tertemiz. Kapalı garajda.
23 Nisan kısmetse Ereğli deyim.
Sevgiler tüm Zonguldak MT kardeşlerime.
SeLam rıdvan. ya sen geliyosun ben gidiyorum heralde Ben de benim kuzenin nişanı için istanbul'a gidiyorum... Ben baya zamandır giremiyorum motosiklet.net'e sınavlarım dolayısyla. rıdvan teşekkur ederim önerin için ama ben scooter'dan hoşlanmıyorum. benim aklımda YBR 125 var ama onda maddi açıdan işin açıkcası yolsuzum inşallah bi işe falan girersem. düşünüyorum bi motosiklet ne diyim tüm ailemiz için hakkımızda hayırlısı ))
arkadaşlar Caycumada Şu anda ikamet eden var mı istanbullu bi arkadaşımız varda o bi motora bakılmasını rica ediyo. yardımcı olabilirmisiniz.... msn adresi de [email protected] benim imkanım yok o yusden yardımcı olamıyorum.
bak seni arkadaş listeme ekledim aloooo yada zonguldak usulü alüüüüüüüüüüüünuwamda duyuyon mu beni bu gün kimseye sesimi duyuramadım:salut:
toprağım bu bana yapılır mı ya darılırım valla zati memleket hasreti içerisndeyim:salut: rica ediyorum beni bu bolu denen dağlık memlekette ulaşılmaz kılmayın:salut:
gemini03 yazılarım da veya profilimde msn adresim yazıyodu ekleseydin yaa dun unuttum bakmayı o kadar konu gezdim de mt de )) nesse bakdım ama sen de msn adresi yazmıyodu....