[Zonguldak - MT]

arkadaşlar cvuma-cumartesi pazar günü o civarlardayım..
çelikel ve gazi ilk öğretim mezunları toplantısı var...beni karşılayacakçıkar mı deeermişim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osmaniyeli

Selam arkadaslar iyi günlerrr iyisinizdir insalllh su an devrekte askerlık yapıyorum carsı izninde zonguldaga gelip tanısmak istiyordum ama kısmet olmadı yolunuz burdan gecıyorsa tanısmak isterim sizlerle hafta sonu olabılır yada hafta içii ziyaretci olarak gelebılrsınız bara kardesımız gormus gibi olurdum sonuca motosıklet kardeliğimiz varr gece oldumu eğitim alanının yanından motosıklet gectımı içim cız ediyor varyaa zonguldak devrek 2 blk. Serkan doğan kazasız belasız iyi günler...

Bursadan selamlar arkadaşlar bende çatalağzılıyım hala gelirim her sene oralara selamlar...:)

Zonguldaktaki Üniversite gercekten okunacak bir üniversite :)

Ama hazırlık binasını sormayın :mrgreen:

meraba beyler bende zonguldak merkezdenim motor daha almadım ama inşallah alıcam yakında

Çakooo, geri geldim olum :p bi bakiyim dedim. ne var ne yok diee bi bakdım baya hareketli buralar :D Universiteye gelicek onlan arkadaşlarımıza şimdiden tebrikler diyorum herkesi Zonguldak'a davet ediyorum :D Çakoooo özellikle seni davet ediyorum bak haberin olsun :d CBR'ınla gel takılırz :p

arkadaşlar merhaba bende zonguldak karadeniz ereğlide yaşıyorum. Cup 100 cc bi motor almak istiyorum önerdiğiniz bi motor satan yer var mı aldıktan sonrada serviste ilgilenicek bi yer arıyorum.

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım eregliden bu siteye epey zamandır takılıyorum ama zonguldak mt oldugunu duymamıstım yeni öğrendim artık bi daki yaza gezilerde bende varım yaz bitti motoru yeni aldık hayırlısı:D

kimse yokmuuuuuuu zonguldak fırtına öncesi sesisizliğemi büründü...

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar