[Zonguldak - MT]

zonguldak mıt yılın ilk buluşmasını ayarlamalısın diye düşünüyorum Mart Ayının içinde olabilir bölgedeki diğer arkadaşlarla da tanışalım aslen bartınlıyım ama Zonguldakta yaşıyorum. Tekeriniz hep dönsün Yolunuz hep açık olsun asfalt yuzu gormeyın arkadaşlar.

ereğliden bende varım da bu bizim topic resmen ölü herkes iş güç derdinde yada başka yerlerde takılıyor galiba

Arkadaşlar merhaba.Ben Tolga.Bende Zonguldak merkezdenim.Erzincan da öğretmenlik yapıyorum.Yazları zonguldakta oluyorum.Benide listeye ekleyin.Görüşmek üzere.

zonguldak gibi güzel bi yerde motorla gezecek adam bulmak zor olmamalı.benim gibi işsizi güçsüzü çoktur buranın en azından iş gezmeye eğlenmeye gelince işinden vazgeçeni vardır bizim toprakların insanında :p :mrgreen: umarım günler sonra yazı yazılmaz yorumuma :salut:

ponipa valla gunler sonra değil ama aylar sonra bi ses yükseliyo bu MT grubundan da :)) motoru olmayan bir motorcu olarak görüşmek muhabbet etmek ve yeni arkadaşlıklar kazanmak ben isterim.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. zonguldaklıyım. herkeze selam olsun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

topiq uyuyomusunuz yaww

Merhabalar bende Zonguldak Ereğlide ikamet ediyorum :)

Aranızda vitesli motor öğrenmemde yardımcı olabilecek varmıdır :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar