[Zonguldak - MT]

Bizim Zonguldaklıların bölümü gene sessizleşmiş hareketlendirelim biraz ... evet hemşular arkadaşlarla Dolu Dizgin Yıllar isimli televizyon dizisinde rol aldık

bunlarda filmden aldığım cap'sler

mj4ytc.jpg

21356oj.jpg

or8eg5.jpg

2pu0n5y.jpg

mwfhtv.jpg

2f06dna.jpg

j74zyq.jpg

29o0nea.jpg

5z05sx.jpg

2e24irn.jpg

zonguldak neredesin yaw hareket yapın biraz gezi falan yapmıyormusunuz,hemşeriler biraz foto falan atın gezdiginiz yerleri hasret giderelim:)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hadi bir gezi yapalım İstanbul'dan Zonguldak'a bende yeni makinamı almışken.Bende bu arada Zonguldak2ın en güzel yeri göz bebeği olan Ereğli'den Mert Yağcı.Memnun oldum arkadaşlar.

yaw izmir e yapın hemşerilerimle tanışayım çeşmedeyim bu yaz ucuz yerler ayarlayım sizlere:)

Aslında İzmir gezisi havalar ısınınca daha bi cezbedici gibi geldi.Hemde "tr.davutak"'ta size yer bulurum diyo ne güzel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Arkadaslar ıyı Gcler Ben Osmanıye Mt Den Serkan Ve Askerlıgım Zonguldaga Dustu Allah ızın Verırse Sızın Gıbı Motosıklet Severlerle Tanısmak ısterımm

ankaradan gelsem uyar mı?
kaç zamandır o taraf aklımda denk getiremedim...
gel hocam kim olursan olsun gel

Aman Zonguldak ; duraklama yapmayın ; Devam Devam :D

evet devam yeşil zonguldak imkan olsada gitsem şöyle 1 ay tadını çıkarsam :salut:

Aslında İzmir gezisi havalar ısınınca daha bi cezbedici gibi geldi.Hemde "tr.davutak"'ta size yer bulurum diyo ne güzel.
gelin arkadaşlar bana özelden atın mesaj elimden ne gelirse yaparım bu sene çeşmedeyim turizimciyim ayarlarım ucuz yollu bişeyler:)

Selam Arkadaslar ıyı Gcler Ben Osmanıye Mt Den Serkan Ve Askerlıgım Zonguldaga Dustu Allah ızın Verırse Sızın Gıbı Motosıklet Severlerle Tanısmak ısterımm

Hayırlı tezkereler....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 PM ----------

Kısmetse Bu yaz Biraz Zonguldak Tanıtımı yaparız ...
Ormanları Denizi ...bakıcaz bakalım .

ya bn aslında Bartınlıyımda Bizim Mt de hayat yok buraya takılıyım bari..nede olsa eskiden zonguldakmışız..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar