zirve arayış çabaları(08.04.2011)

daha önce çıkmaya çalıştığım, fakat kar engelinden dolayı devam edemediğim zirveye çıkmak istiyorum. şuradaki Dikkaya köyünden yukarıya olan gezi
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/86844-tepe-serisi-8-a.html

burası kar olduğu zaman tıkandığım yerdi

şimdi hiç kar yok. yani yola devam

daha önce buradan bayağı bi motosikletli ya da bisikletli geçmiş sanırım.yol da güzelmiş

güzel bir görüntü

yol üçe ayrılıyor. çıkmak istediğim zirvenin eteğindeyim. ilk önce şu karşı yolu deniyorum. sonra soldaki yol, sonra sağdaki yol...

çıkmaz sokakmış :pr:

karakovan balı

değişik bir kuş türü

yol aşağı iniyor, bu yol da çıkmayacak gibi

güzel bir manzara

bu arada şu sağ taraftaki tepeye geçen pazar çıkmıştık bir öğretmen arkadaşla

ve yine mutsuz son, bu yol da bitti :pr:

bir de bu yolu deniyeceğim, ama bu da aşağıya iniyor, belki dolanır çıkar diye gidiyorum, zaten başka çarem de yok

aşağıdaki köy duygulu köyü

güzel iki manzara

şu karşıda görünen toprak yollar yukarıya gidiyor gibi

bahar mevsimi iyice geliyor artık

duygulu köyüne inmeden yukarı giden bir yol daha görüyorum.buradan devam ediyorum

arı evi:)

ama bu yol da bitiyor:pr:

duygulu köyünde kedicikler

amcayla muhabbet ediyoruz ve yol tarifi alıyorum

yol tarifi aldık almasına da bu seferki durum çok farklı

yola devam etmek için burayı çıkmam lazım

zorluyorum ama çok da zorlamıyorum, her an birşeyler olabilir, kimse yok, vazgeçiyorum

aşağıya inip, inerken akşamüstü güzel manzaralar çekmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı

Kaçkar dağları yine çağırıyor beni

şu kıvrılan yollardan ineceğim

bu arada dönüş yolunda yukarı giden bir yol daha vardı, son şans onu da deneyeyim diyorum. ortadaki ilginç yapıya tente deniliyor, atmaca yakalanıyor burada

vee bu sefer de heyelan olmuş, yol kapalı:pr:bu gün hiç şansım yok. zirve yapamadım, ama iyi dolaştım o civarda, hangi yolun nereye birleştiğini, köyler arası geçişleri öğrendim.

kıpkırmızı topraklar

dar açılı bir fotoğraf çekeyim dedim ama toprağın kırmızılığının belli olması için karşı taraf çok parlak çıktı

ve akşam evdeyim. garaja girmeden baktım ay gülümsüyor, hemen fotoğrafladım bu güzel görüntüyü

Bu günkü gezim de konu başlığına uygun ve küçük bir gezi olduğu için buraya ekliyorum

şu karşıdaki yollara ulaşıp Ardeşeni ve pazar ilçelerini tepeden gören bir zirve yapmak istiyorum

irtifa aldıkça güzel manzaralar geliyor. işte Ardeşen ilçesi

bir görüntü daha, bu daha yukarıdan

burası bayağı bi bataklışmış. burayı geçmeye hiç cesaret edemedim.ama bir kişi daha olsa hiç düşünmeden atardım kendimi bu çamurun içine

burası bayağı bi seyirli biryermiş. ama hala zirveye ulaşamadım

kaçkar dağlarını bulutlar süslemeye başlamış

neyse yola devam ettim ama her zamanki gibi yol bitti

geri dönüp başka bir yol denedim ama nafile

son şans şu sağdaki yolu deniyorum

ama bu yol da bitti. bütün yolları denedim. demek ki bu seçtiğim zirveye yol yokmuş.

başka maceralarda buluşmak dileğiyle...

Her zamanki gibi harika bir gezi olmuş :cat: Bizide aldın gittin taa oralara. Yüreğine ve Demir Atına sağlık:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam benim kafadansın.Ben de Uludağın eteklerinde çok dolaşmıştım böyle.Hem de CBF150 ile.Ramzeyle daha güzel olur heralde.Eğer Bursa da olsaydın seninle takılmayı çok isterdim.Xciting250 motorum var ama bi tane de ramzey ya da cbf150 alayım diye hep aklımın köşesinde var.Enduro aşkı hep içimde saklı duruyo.

Motoru kullanmaktan çok fotoğraf çekiyorsun :) Birazda tırmanış esnasındaki videoları görelim...

sende olmasan hiç göremicez güzelim memlektin köşelerinii bide hep tek tabancasın yoldaş bulsan kendinee..iiolur..

cesur509, teşekkür ederim
AmonRA34, içinizdeki enduro aşkı hiç sönmesin. bence en kısa sürede bir enduro motosiklet alın. cbf150ye yazık olur. hem onun geçemeyeceği yerlerden cross motorla çok rahat geçebilirsiniz.
clemenze, video olayını bir kez düşünmüştüm.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...enemeleri-bu-gunku-gezimden-19-03-2011-a.html

o da arkadaşla gittiğimiz bir gezidendi.tek olmuyor. ama öyle tam cross tırmanışlar yapmıyorum. daha doğrusu çoğu zaman tek gittiğimden dolayı cesaret edemiyorum. nolur nolmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

sende olmasan hiç göremicez güzelim memlektin köşelerinii bide hep tek tabancasın yoldaş bulsan kendinee..iiolur..

teşekkürler. bi yoldaş bulamadım bi türlü. ara sıra öğretmen arkadaşlar geliyor ama bu gün kimse müsait değildi.
bu arada Rize MT yi enduraya geçirme çalışmalarım devam ediyor:p onlara bi enduro aldırabilirsem bomba geziler yapacağız ama daha geçmediler malesef. fakat Elint(gökhan geçecek gibi:))

cesur509, teşekkür ederim
AmonRA34, içinizdeki enduro aşkı hiç sönmesin. bence en kısa sürede bir enduro motosiklet alın. cbf150ye yazık olur. hem onun geçemeyeceği yerlerden cross motorla çok rahat geçebilirsiniz.
clemenze, video olayını bir kez düşünmüştüm.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...enemeleri-bu-gunku-gezimden-19-03-2011-a.html

o da arkadaşla gittiğimiz bir gezidendi.tek olmuyor. ama öyle tam cross tırmanışlar yapmıyorum. daha doğrusu çoğu zaman tek gittiğimden dolayı cesaret edemiyorum. nolur nolmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

teşekkürler. bi yoldaş bulamadım bi türlü. ara sıra öğretmen arkadaşlar geliyor ama bu gün kimse müsait değildi.
bu arada Rize MT yi enduraya geçirme çalışmalarım devam ediyor:p onlara bi enduro aldırabilirsem bomba geziler yapacağız ama daha geçmediler malesef. fakat Elint(gökhan geçecek gibi:))

tek başınasın derken aslında yolda felan kalırsan yardımcı olsun die söledim belkide yalnız seversin gezmelerini...

tek başınasın derken aslında yolda felan kalırsan yardımcı olsun die söledim belkide yalnız seversin gezmelerini...

anladım. yalnız gezilerimin tek avantajı istediğim gibi, istediğim yoldan, istediğim şekilde oyalanarak, istediğim şekilde hızlı geçerek kimse tarafından kısıtlanmıyor oluşumdur. başka avantajı yok. yanıma enduro motoru olan ve her hafta benimle gezi düzenleyebilecek birisini bulsam başka hiçbirşey istemem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekerine sağlık, güzel coğrafyada yaşamak insanın yerinde durmasına engel..

hasanSabbah, evet, güzel coğrafya insanı yerinde otutturmuyor.teşekkürler
Serhan48, benim keçiden ben memnunum. ama benden önceki sahibinin motora iyi bakamamasından kaynaklanan sorunlarla uğraşıyorum. bunun haricinde performans olarak gayet memnunum. iki kişi canavar gibi tırmanıyor.

memleketin en güzel yerlerinde yaşıyonuz çok şanslısınız
bizde toroslarda kuru dağlarda dolanıyoruz.ah karadeniz ah ölmeden görmek istediğim o dumanlı yaylalar vaarya.
teşekkürler güzel paylaşım için

memleketin en güzel yerlerinde yaşıyonuz çok şanslısınız
bizde toroslarda kuru dağlarda dolanıyoruz.ah karadeniz ah ölmeden görmek istediğim o dumanlı yaylalar vaarya.
teşekkürler güzel paylaşım için

ama buranın da kendine has zorlukları var. mesela sürekli yağmur yağar. hava sis yapar, hiç manzara göremeyebilirsiniz, heyelan olur, yol kapanır vs.vs . teşekkürler. umarım buralara gezi düzenleyip gezm imkanınız olur.

ama buranın da kendine has zorlukları var. mesela sürekli yağmur yağar. hava sis yapar, hiç manzara göremeyebilirsiniz, heyelan olur, yol kapanır vs.vs . teşekkürler. umarım buralara gezi düzenleyip gezm imkanınız olur.

işte benim görmek istediğimde bu:cat: manzara macera:cat:

OSMAN aga bu seferki tırmanış sahıcı olacak emınmısın oralara tırmanmaya burası küpeli dagına benzemez heheh:=)))
resımler ıcın sagol yoldaş ıyı kareler ....

madem girdiğin tüm yollar kapalı, bari bi öncülük ediver de bi yol falan yaptır oraya ölmüşlerinin ruhu için :mrgreen: senden sonrakilere bi hayrın dokunsun

şaka bi yana da gezilerin çok güzel :cat: tek takılman benim de dikkatimi çekti aslında cross gezilerine grup olarak çıkıldığında daha bi güzel ve keyifli geçer diye düşünüyorum..zirvede mini bi mangal--çay faslı falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar