Zincirleme kaza

Arkadaslar selam. Bakirkoy sahil yolunda yogun trafikte ilerlerken arkamdan cok fena sekilde taksi carpti. Inip baktim onada arkadan bmw jeep carpmis.allahtan motorla degil de araba ile cikmistim bugun allah korumus iste. Zincirleme kazada form nasil dolduruluyor bilen var mi. Ben ile bana carpan taksici bir doldurduk. Taksici ile ona arkadan carpan jeep bir doldurdu formlar da 3 araci da gosterdik tum evraklarin fotosunu da cektik eksik yada yanlis bisi var mi yardimci olursaniz sevinirim. Hala motorla cikmadigima dua ediyorum...durup dururken iste...

konu ile ilgili bilgim yok, gecmis olsun.

altinizda motosiklet olsaydi, zarar gorurmuydunuz sizce?

Soyle soyleyeyim kafami koltuk basina vurdum ki koltuk baslari olmasa dusunemiyorum bile sonrada one dogru savruldum boynum fena agridi kemer takili idi takmamis olsam direksiyona da vuracaktim.hala boynumda bir agri var. Motorla olsa eger icgudusel olarak ellerimle gidonu simsiki tuttugumu ve birakmadigimi varsayarsak kaskin agirliginida katarsan ki agv kask 2 kg falan, boynum cok fena incinmis yada kirilmis olabilirdi. Carpma sonrasi yere savrulmus ve baska kemik vslerimde hasar gormus olabilirdi.

Son düzenleme:
Arkadaslar selam. Bakirkoy sahil yolunda yogun trafikte ilerlerken arkamdan cok fena sekilde taksi carpti. Inip baktim onada arkadan bmw jeep carpmis.allahtan motorla degil de araba ile cikmistim bugun allah korumus iste. Zincirleme kazada form nasil dolduruluyor bilen var mi. Ben ile bana carpan taksici bir doldurduk. Taksici ile ona arkadan carpan jeep bir doldurdu formlar da 3 araci da gosterdik tum evraklarin fotosunu da cektik eksik yada yanlis bisi var mi yardimci olursaniz sevinirim. Hala motorla cikmadigima dua ediyorum...durup dururken iste...

Sizin tamponu taksicinin sigortası, taksicinin arka tamponunu jeepin sigortası ödeyecek. Taksicinin ön tamponu jipin sigortası tarafından ödenir mi bilmiyorum.

Motorla arkadan çarpsalar boynunuz kırılması yerine ya öne uçardınız ya taksinin üstüne uçardınız diye düşünüyorum ve sırt koruması yoksa sıkıntı... Allah beterinden korusun herkesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar